Az elmúlt évek során néhányszor bepillantást nyerhettünk abba, milyen is a hatalmas birodalmat épített, komoly üzletember humoros, vidám oldala. Andy Vajna ugyanis szerette a vicceket, és olykor azt sem bánta, ha ő a tréfa tárgya. Magán is tudott nevetni, ezzel pedig mosolyt csalt a közvetlen környezete arcára - és amikor láthattuk, hogy milyen is ő, a miénkre is. Íme néhány emlékezetes pillanat, amikor Andy Vajna mindenkit megmosolyogtatott.

Csúnya karácsonyi pulcsiAndy Vajna szerette a viccet és a humoros hagyományokat is, ez abból is látszik, hogy ő is hódolt a csúnya karácsonyi pulcsis őrületnek. Azon, amelyet ő viselt néhány éve, üzekedő rénszarvasok voltak láthatók.

Andy Vajna karácsonyi pulcsijaForrás: Instagram/timeavajna

Szalagban szülinapozott Vállon átvetett szalagban várta a születésnapi tortáját és ajándékait Andy Vajna, bár tudjuk, hogy nem éppen a férfiak szokták ezt a viseletet felölteni: lánybúcsúkon gyakori, valamint a hölgyek születésnapján is, de Andy Vajna még ezt is bevállalta.

Andy Vajna születésnapjaForrás: Instagram/Vajna Timi

Vajna Timi medúzacsípésén is segített Vajna Timi Ibizán akadt egy medúzába, és bizony kipróbált egy hagyományos módszert: megkérte Andyt, hogy pisilje le, amit a férje természetesen meg is tett. Timi szerint segített az eljárás, és bizony ezzel a húzással is mosolyt csaltak az emberek arcára.

Andy Vajna összeöltözött Timi nagymamájávalVajna Timi tette közzé a szintén humoros posztot, a fotón Andy Vajna és Timi nagymamája látható, méghozzá összeillő pólóban.

Andy Vajna és Vajna Timi nagymamájaForrás: Instagram/Vajna Timi

Indián törzsfőnöknek is beöltözött 

Andy Vajna mindig benne volt a mókázásban, indián törzsfőnökként is megmutatta magát, oldalán pedig felesége, Vajna Tímea, aki Wonder Womanként pózolt.

Andy Vajna indián törzsfőnökként mókázottForrás: Facebook

A szakállát is befestette A magyar–portugál mérkőzést a helyszínről figyelte Andy Vajna annak idején természetesen feleségével, Vajna Timivel. A magyarok győzelméért a producer még azt is megengedte a feleségének, hogy befesse a szakállát.

Andy Vajna befestett szakállalForrás: Facebook/Vajna Timi

Andy Vajna még napozni is szeretett Andy Vajna szerette az életet, és ahogy ezt láthatjuk, a humor is beletartozott. A napozást sem vetette meg, és ahogy Timi megmutatta, akár ruha nélkül is szívesen feküdt ki.

Vajna Timi megmutatta, hogyan nudizik férje, Andy VajnaForrás: Instagram-sztori/Vajna Timi

Andy Vajna, a maffiafőnökVajna Timi elhíresült beszélgetése férjével, amely szintén viccesre sikerült: maffiózónak nevezte Andyt, mire a producer a következőket reagálta: Ubüba-baba.