Január 20-án tragikus hirtelenséggel elhunyt otthonában Andy Vajna, akit túlzás nélkül egy ország gyászol. A hazai sztárok is szívszorító szavakkal búcsúztatták a filmlegendát.

Bár Andy Vajna hosszú évek óta komoly betegségekkel küzdött, halála mégis váratlanul ért mindenkit; egy ország fogadta döbbenten a hírt: január 20-án otthonában elhunyt a filmlegenda és televíziós mogul.  A világhírű producert a hazai sztárok is szomorúan búcsúztatták. Volt, aki idézettel, közös történet elmesélésével vagy fotóval emlékezett meg róla. Ebből készítettünk egy összeállítást. 

Hajdú Péter bár nem volt szoros kapcsolatban Vajnával, mégis nagyon tisztelte őt, olyannyira, hogy a tőle kapott levelet egy keretben őrzi az irodája falán. 

Nem voltunk barátok, és nem voltunk szoros kapcsolatban, mégis tiszteltem és zseninek tartottam. Az egyetlen emlékem tőle, régóta kint van bekeretezve az irodám falán. És ott is marad! Isten veled, Andy!

 D. Tóth Kriszta egy angol üzenettel búcsúzott a producertől.

Kárász Róbert egy szívszorító levélben köszönt el a filmes mogultól. 

Drága Andy! Mély fájdalommal, megrendüléssel és felfoghatatlan szomorúsággal búcsúzom Tőled.

Számos hazai sztár vett búcsút a közösségi oldalán Andy Vajnától: Kulcsár Edina, Sarka Kata és Peter Srámek is közös fotóval emlékezett meg róla.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Isten nyugosztaljon Andy

Szabó-Kulcsár Edina ❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,