Szinte dühkitörést kapott Reni a ValóVilág 9 villájában, amikor összeszólalkozott barátjával, Greggel. A játékos üvöltözve rohant ki a hálószobából, miután tenyérrel csapkodta az ágyat. 

"Miért? Miért? Mit ártottam? Nem csináltam nektek semmit" - üvöltötte sírva Reni a ValóVilág 9 villájában. Összeveszett villabeli legjobb barátjával, Greggel. Úgy tűnik, hogy Zsuzsu és Adri a férfinak adtak igazat, míg Reni teljesen egyedül maradt. 

Próbáltak beszélni a fejével, amikor elkezdett tenyérrel csapkodni egy párnát Zsuzsu ágyán, majd sírva és üvöltve kiviharzott a szobából. Ezt a nézők a vasárnapi adásban láthatták. A vita elején Greg közölte vele, hogy nem hajlandó vele többet kommunikálni a játék folyamán. Bizonyára ez lehetett az egyik, ami igazán kiborította a nőt. 

Ezután az ellentéteket félretéve Lacika ment be Renihez, hogy megvigasztalja. A vita során egyébként az is felmerült, hogy Adri vajon megbízható-e, tekintve, hogy sok időt tölt Rolival, aki nem ápol épp jó viszont Greggel és csapatával.