Michael Schumacher feleségét, Corinnát nyerészkedéssel vádolják

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ronald Wittek -
applikáció Corinna Schumacher nyerészkedés Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyerészkedéssel vádolják Michael Schumacher feleségét, Corinnát.

A Schumacher család a hónap elején, Michael Schumacher 50. születésnapja alkalmából létrehozott egy telefonos applikációt, amelybe belépve egy olyan virtuális múzeum tárul a felhasználók elé, amely az egykori Forma–1-es pilóta karrierjét mutatja be.

Az alkalmazás azonban csak pénz ellenében használható, ami miatt teljesen kiakadtak a rajongók. Szerintük Corinna Schumacher csak azért találta ki az egészet, hogy ezen nyerészkedjen.

Corinna Schumachert nyerészkedéssel vádolják Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ronald Wittek

A magánszféráját (teljes joggal!) következetesen védeni, de közben az emléke áruba bocsátásával szorgosan pénzt gyűjteni – kellemetlen ez az egész” – idézett a Ripost egy felhasználót a német InTouch magazinból.

A vádak azonban azért is furcsák, mert a család korábban kijelentette, hogy a bevétel teljes egészét jótékony célokra fordítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.