Teljesen lesújtotta Palácsik Lillát és Visváder Tamást Andy Vajna halálhíre. Még képtelenek felfogni, mi történt és amikor a tragédia után ellátogattak a villába, szinte érezték a filmproducer jelenlétét.

Január 20-án a korai órákban talált rá a gondnok Andy Vajna holttestére. A tragédia hírére a producer sógornője, Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás egyből a villába sietett.

Mire odaértünk, már elvitték Andyt, mi pedig körbejártuk a ház minden pontját, őt keresve, annyira hihetetlen volt számunkra, hogy meghalt. (...) A halálhíre sokként ért minket. Csak ülünk itthon és gondolkozunk. Sokszor elfog minket egy rossz érzés, de nem teljesen fogtuk még fel” – mondta az NLCafénak Visváder Tamás.

Palácsik Lilláék szinte érezték Andy Vajna jelenlétét a villábanForrás: Polyák Attila/Origo

A fiatal párt sokkolták a történtek. Egy ismerős a Borsnak elmondta, az egész napot a villában töltötték és szinte érezték, hogy ott van velük Andy.

Nem akarták, és nem is tudták felfogni, hogy elment, már nem jön vissza többé. Azt mondták, hogy akkor és ott érezték a jelenlétét, a lelkét, ami cseppet sem volt félelmetes. Sokkal inkább megnyugtató. Sok időt töltöttek együtt, aznap este is hivatalosak voltak a producerhez, de már túl késő volt.”