Egy közeli ismerős állítja, Vajna Timit soha nem zavarta Andy Vajna életkora. Úgy élt, hogy szinte meg sem fordult a fejében, férjét hamarosan elveszítheti.

Vajna Tímea épp külföldön tartózkodott, amikor értesült férje haláláról. Természetesen azonnal gépre ült, hogy hazarepüljön Magyarországra. A tragédia mélyen megrendítette, egy ismerős elmondása szerint most Andy bölcsességeire gondol, így tartja magát.

Próbálja elrendezni a dolgokat maga körül, és igyekszik nem foglalkozni a rosszakarókkal, akik még Andy halálán is képesek élcelődni. Timi most is Andy szavaival nyugtatja magát, aki mindig azt mondta ilyen esetekben, hogy sohasem azt kell nézni, mit írtak, hanem azt, hogy ki írta” – árulta el az ismerős a Borsnak.

Vajna Timi nem gondolt arra, hogy ilyen hamar elveszítheti a férjétForrás: Facebook/Vajna Tímea

Timi tudta, hogy a férjének vannak egészségi problémái, ugyanakkor Andy fiatalos és aktív életet élt.

Talán Timinek ezért sem jutott soha eszébe az, hogy ilyen hamar elveszítheti. A húga, Palácsik Lilla igyekszik mindenben mellette állni és támogatni, még akkor is, ha voltak dolgok, amiben nem értettek egyet. Például abban, hogy Timi sohasem foglalkozott az elmúlással, igyekezett tudomást sem venni Andy koráról, holott harmincnyolc év volt közöttük. (...) Ennek ellenére a felesége mindig úgy beszélt róla, mintha halhatatlan lenne, pedig lehet, hogy jobban tették volna, ha tisztázzák, mi lesz, ha Timi megözvegyül. Most minden egyszerre szakadt a nyakába.”