Drew Barrymore bemutatta eddig titkolt különleges képességét

Forrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com -
titok Drew Barrymore képesség láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Drew Barrymore eddig titkolta egyik különleges képességét, de most lerántotta róla a leplet. 

Drew Barrymore a The Late Show vendége volt, ahová azért hívták meg, hogy a The World's Best című műsort népszerűsítse, amelyben a színésznő lesz az egyik zsűritag.

Drew Barrymore lábujjai nagyon különlegesek Forrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com

Mivel a műsorban tehetségek fognak versenyezni, adódott a kérdés, hogy Drew Barrymore-nak van-e valamilyen titkos képessége, amelyről eddig nem tudott a világ. Kiderült, hogy van és a színésznő be is mutatta. Drew Barrymore kivételes és eddig titkolt képessége az, hogy bármit fel tud venni a földről a lábujjaival.

Ezek a sztárok borzalmasan csókolnak: Bradley Coopert és James Francót sem dicsértékhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-ezek-a-sztarok-borzalmasan-csokolnak-bradley-coopert-es-james-francot-sem-dicsertek.htmlAz alábbi férfiak kisugárzása, megjelenése és színészi játéka megannyi nő szívét megdobogtatták. Ők irigykedve nézték a sztárok filmbéli partnereit, és képzelték előszeretettel magukat a helyükbe. Sajnos azonban csalódást kell okoznunk, ugyanis a színésznők nem nyilatkoztak elismerően az alábbi sztárok csókolózási képességeiről. Volt, aki undorítónak nevezte partnere technikáját, másnak pedig a rémálmaiban jön elő a filmbéli csókcsata. TV + SztárokOrigoSokat változtak a ValóVilág lányai: így néztek ki egykor és így néznek ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-sokat-valtoztak-a-valovilag-lanyai-igy-neztek-ki-egykor-es-igy-neznek-ki-most.htmlA beköltözés óta rengeteget változtak a villa lányai. Egyértelmű, hogy a hétköznapokban nem fordítanak olyan nagy figyelmet a megjelenésükre, elhagyták a sminkelést és olykor fel sem öltöznek, csupán egy köntösben flangálnak egész nap. Kikerültek a póthajak, kihullottak a műszempillák, és a műkörmök is letöredeztek. Ezek helyét a mozgásszegény életmód miatt néhány plusz kiló vette át. Nézd meg, hogy néztek ki a beköltözéskor, és hogy néznek ki most. TV + SztárokOrigoElőkerült Emiliano Sala utolsó telefonhívása a repülőgéprőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-elokerult-emiliano-sala-utolso-telefonhivasa-a-repulogeprol.htmlElőkerült Emiliano Sala utolsó telefonhívása. Az argentin labdarúgó repülőgépének hétfő este veszett nyoma. TV + Sztárok--Kampánya előtt Andy Vajna tanácsát kérte Arnold Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-kampanya-elott-andy-vajna-tanacsat-kerte-arnold-schwarzenegger.htmlSzámos világsztárral ápolt szoros barátságot a január 20-án elhunyt Andy Vajna producer, filmügyi kormánybiztos. Arnold Schwarzenegger életrajzi könyvéből például kiderül, hogy a kormányzói választások előtt is kikérte a magyar producer tanácsát. TV + Sztárok--Szakadt bugyiban kapták le Jennifer Garnerthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-szakadt-bugyiban-kaptak-le-jennifer-garnert.htmlJennifer Garner ezúttal is megvillantotta humoros oldalát a közösségi oldalon: még abból a kínos fotójából is képes volt viccet csinálni, amelyen jól látszik, hogy szakadt bugyit visel. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Adri hatalmasat esett a villában – videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190123-valovilag-9-vv-adri-hatalmasat-esett-a-villaban.htmlVV Adri hozta a formáját: a visszatérése utáni bulin leesett egy székről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.