ValóVilág 9: VV Reni így masszírozta meg VV Adrit – videó

VV Adri ValóVilág 9 VV Reni masszázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Reni lefekvés előtt vállalta, hogy az ágyban megmasszírozza VV Adrit.

VV Adri igen stresszes napokon van túl, hiszen legutóbb neki kellett párbajoznia Lacikával. A győzelem után boldogan, de kissé fáradtan tért vissza a villába. Ezt látva Reni úgy döntött, megmasszírozza a lányt.

Este vette kezelésbe Adrit azután, hogy a többiek már nyugovóra tértek. Mutatjuk az intim pillanatokat.

Tóth Vera ismét szerelmes: új párjáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190124-toth-vera-ismet-szerelmes-uj-parjarol-meselt.htmlÚgy tűnik, a költözés elhozta a boldogságot Tóth Vera életébe. Mióta különköltözött testvérétől, rátalált a szerelem.TV + Sztárok--Andy Vajna gyakran segített rászorulókonhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-andy-vajna-gyakran-segitett-raszorulokon.htmlAndy Vajna a szívén viselte a rászorulók sorsát, gyakran segített nagyobb összegekkel, de ezzel nem kérkedett. TV + Sztárok--Tatár Csilla szabadúszóként folytatja karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190124-tatar-csilla-szabaduszokent-folytatja-karrierjet.htmlTatár Csilla pihenéssel töltötte az év elejét, ugyanis a Csak show és más semmi alaposan kifárasztotta őt is, ahogy a többi hírességet is. Lassan azonban elkezdődik a munka, és Csilla úgy döntött, nem igazol le egyetlen csatornához sem.TV + SztárokOrigoA külseje miatt szóltak be Melissa McCarthynakhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-a-kulseje-miatt-szoltak-be-melissa-mccarthynak.htmlMelissa McCarthyt a mai napig kritizálják a külseje miatt. TV + Sztárok--Fiatal háttértáncosába szerelmes Celine Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-fiatal-hattertancosaba-szerelmes-celine-dion.htmlCeline Dion ismét fiatal háttértáncosával múlatta az időt. Azt beszélik, több van közöttük barátságnál. TV + Sztárok--Sokat változtak a ValóVilág lányai: így néztek ki egykor és így néznek ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-sokat-valtoztak-a-valovilag-lanyai-igy-neztek-ki-egykor-es-igy-neznek-ki-most.htmlA beköltözés óta rengeteget változtak a villa lányai. Egyértelmű, hogy a hétköznapokban nem fordítanak olyan nagy figyelmet a megjelenésükre, elhagyták a sminkelést és olykor fel sem öltöznek, csupán egy köntösben flangálnak egész nap. Kikerültek a póthajak, kihullottak a műszempillák, és a műkörmök is letöredeztek. Ezek helyét a mozgásszegény életmód miatt néhány plusz kiló vette át. Nézd meg, hogy néztek ki a beköltözéskor, és hogy néznek ki most. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.