A Wellhellóból kilépett zenészeknek új zenekaruk van: még nincs rendezve a konfliktus

Forrás: Fókusz -
Talk2night wellhello zenészek botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Wellhello csapata botrányok között oszlott fel, a zenészek mind kiléptek a zenekarból. Ők most új bandát alapítottak, olyat, ahol mindenki egyenrangú. 

Az egyik legnagyobb zenészbotrány – persze csak Majka és Curtis után – a Wellhellóé volt tavaly. A tagok nem egyeztek meg, a helyzet pedig odáig fajult, hogy a rendőrségen is bejelentést tettek. A zenekari számlát befagyasztották, mivel az anyagiak terén is volt egyet nem értés. A Wellhello csapatból tavaly botrányok között kilépett zenészek most új bandát alapítottak, a hangzás hasonló, az énekes azonban más.

A Wellhellóból kilépett zenészeknek új zenekaruk van Forrás: Fókusz

Mi éveken keresztül együtt zenéltünk a hangszeres szekcióval, úgyhogy számunkra nem volt kérdés, hogy együtt maradunk, és együtt folytatjuk tovább" – mondta a Fókusznak Wagner Emil. Csapatukhoz már csak egy férfiénekest kellett találni. Egy emberként Varva Bencére gondoltak, akit a nézők az X-Faktorból ismerhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.