A nyolcvanas évek egyik legismertebb modellje volt Háfra Mari, azt azonban csak kevesen tudták róla, hogy Zámbó Jimmy szerelme volt. A király már házas volt, erről pedig a fiatal modell nem mindennapi körülmények között szerzett tudomást. 

Csak kevesen tudták, hogy a Jimmy ismertségét meghozó Interpop Fesztivál idején a mögötte szaxofonozó lány, a nyolcvanas évek egyik legismertebb modellje, Háfra Mari bizony a király szeretője. Mari 1987-ben hallotta énekelni Jimmyt, majd azonnal beleszeretett - írja a Bors

Az énekes nem titkolta a barátai előtt a kapcsolatukat, gyakran látták őket együtt társaságban, azt azonban nem árulta el a lánynak, hogy házas. Egyszer aztán követte hazáig Zámbó Jimmyt, becsöngetett, ahol Edit asszony nyitott ajtót. 

Zámbó Jimmy Háfra Mariba volt szerelmesForrás: MTI/Földi Imre

A lap azt írja, hogy a házasságtörésről született az Egy jó asszony mindent megbocsát című dal is. Úgy tudni, Jimmy nehezen viselte a modell kirohanásait, és Mari sem volt teljesen boldog. Jimmy halála után egyébként könyvet is jelentetett meg Szerelem a királyság előtt – Zámbó Jimmy menyasszonya voltam címmel, valamint a Playboy címlapján is szerepelt szintén Jimmy halála után.