Zámbó Jimmy titkolta a felesége elől fiatal szerelmét, Háfra Marit

Forrás: MTI/Földi Imre -
Háfra Mari Zámbó Jimmy házasság házasságtörés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolcvanas évek egyik legismertebb modellje volt Háfra Mari, azt azonban csak kevesen tudták róla, hogy Zámbó Jimmy szerelme volt. A király már házas volt, erről pedig a fiatal modell nem mindennapi körülmények között szerzett tudomást. 

Csak kevesen tudták, hogy a Jimmy ismertségét meghozó Interpop Fesztivál idején a mögötte szaxofonozó lány, a nyolcvanas évek egyik legismertebb modellje, Háfra Mari bizony a király szeretője. Mari 1987-ben hallotta énekelni Jimmyt, majd azonnal beleszeretett - írja a Bors.

Az énekes nem titkolta a barátai előtt a kapcsolatukat, gyakran látták őket együtt társaságban, azt azonban nem árulta el a lánynak, hogy házas. Egyszer aztán követte hazáig Zámbó Jimmyt, becsöngetett, ahol Edit asszony nyitott ajtót.

Zámbó Jimmy Háfra Mariba volt szerelmes Forrás: MTI/Földi Imre

A lap azt írja, hogy a házasságtörésről született az Egy jó asszony mindent megbocsát című dal is. Úgy tudni, Jimmy nehezen viselte a modell kirohanásait, és Mari sem volt teljesen boldog. Jimmy halála után egyébként könyvet is jelentetett meg Szerelem a királyság előtt – Zámbó Jimmy menyasszonya voltam címmel, valamint a Playboy címlapján is szerepelt szintén Jimmy halála után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.