Kulcsár Edina pár napra eltűnt a közösségi oldalakról

eltűnés közösségi oldal Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napra eltűnt Kulcsár Edina. Elárulta, miért tette.

Nem sokszor csinál ilyet Kulcsár Edina, de most úgy döntött, szüksége van egy kis szünetre. Ezért fogta magát és eltűnt. Persze nem szó szerint kell érteni, csupán a közösségi oldalakat szüneteltette egy időre, pontosabban három napra, mivel úgy akart a családjával időt tölteni, hogy közben nem a telefonját nyomkodja.

Tudom nem megszokott tőlem, hogy eltűnök, de szerettem volna egy kis időt úgy eltölteni a családommal, hogy nem nyomogatom folyton a telefonom. Nagyon jó volt, élveztem, de azért közben sok-sok újdonságon is törtem a fejem. Hamarosan beszámolok mindenről” – írta Edina.

Ők a legtitokzatosabb hírességek: Matt Damon és Ryan Gosling sem teregetik ki az életükethttp://www.life.hu/sztarok/20190128-ok-a-legtitokzatosabb-hiressegek-matt-damon-es-ryan-gosling.htmlA sztárok egy része a nyilvánosság előtt éli az életét. Nem nagyon kell kutatni, hogy mit is csinálnak, hiszen folyamatosan posztolják magánéletük pillanatait a közösségi oldalakra, vagy vlogokban mutatják be hétköznapjaikat, esetleg saját valóságshow-juk van. Ezzel szemben bőven vannak olyan hírességek, akik más utat választottak. Ők mindennél jobban védik a privát szférájukat, és szinte semmit nem árulnak el vagy osztanak meg magukról. Íme, a legtitokzatosabb sztárok. TV + SztárokOrigoFülöp herceg bocsánatot kért az autóstól, akivel karambolozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190128-fulop-herceg-bocsanatot-kert-az-autostol-akivel-karambolozott.htmlFülöp herceg autóbalesete után levélben kért bocsánatot azoktól, akikkel karambolozott. TV + Sztárok--Szűcs Judith Szécsi Pállal való szerelméről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190128-szucs-judith-szecsi-pallal-valo-szerelmerol-meselt.htmlSzécsi Pál nem sokkal utolsó öngyilkossági kísérlete előtt esett szerelembe Szűcs Judithtal. Az énekesnő most elmesélte, hogyan történt az első csókjuk, és hogyan szelídült a nagy szerelem erős barátsággá. TV + SztárokIstenes Bence 10 évvel ezelőtti képet posztolt magáról és a barátairól – vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-istenes-bence-10-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-magarol-es-baratairol.htmlIstenes Bence egy 10 évvel ezelőtti fotót mutatott a közösségi oldalán. Barátai és követői is nagyot nevettek rajta. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András elárulta, miért csináltatott tetoválást a nyakára – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-kallay-saunders-andras-elarulta-miert-csinaltatott-tetovalast-a-nyakara.htmlKállay-Saunders András ismét jelentkezett A Dal című műsorba, hogy ő képviselhesse hazánkat a következő Eurovíziós Dalfesztiválon. Ő az az énekes, aki a legtöbbször mérettette meg magát ebben a versenyben, idén a The Middletonz formációval, a Roses című dallal próbálkozik. Kállay a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak nyilatkozott a versenyről és a hatalmas nyaktetkójáról. TV + SztárokOrigoTeljes absztinenciát fogadott Anne Hathaway a kisfia miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190127-teljes-absztinenciat-fogadott-anne-hathaway-szineszno-a-kisfia-miatt.htmlAnne Hathaway Ellen DeGeneres műsorában beszélt arról, hogy teljesen lemond az alkoholról, magyarul, egy pohárral sem fog meginni a következő 18 évben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.