A nőgyógyász elmondta, szerinte miért simogatja mindig a pocakját Meghan hercegné

Forrás: Getty Images/2018 Jeff Spicer/BFC/Jeff Spicer/Bfc -
terhesség nőgyógyász pocak Meghan Markle simogatás Meghan hercegné gondoskodás várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család életét nyomon követők folyamatosan találgatják, vajon miért simogatja mindig a pocakját a várandós Meghan hercegné. Egy nőgyógyász most megválaszolta a kérdést. 

Mi is cikkeztünk már arról, hogy a kommentelők támadták Meghan hercegnét azért, mert szinte minden nyilvános megjelenés alkalmával a babapocakját simogatja. Sokak szerint direkt szeretne ezzel feltűnést kelteni. Van, aki szerint ezzel azt akarja bizonyítani, hogy jobb anya lesz Katalin hercegnénél, akitől ritkábban láthattunk ilyen mozdulatot.

A People magazin megkérdezte Mary Jane Minkin nőgyógyászt, a Yale Egyetem munkatársát. „Azt hiszem, azt mutatja, hogy tényleg törődik a gyermekével, és ez fantasztikus” – mondta a nőgyógyász. Azt is kifejtette, hogy többen úgy vélik, orvosi szempontból jó hatással van a gyermekre, ha az édesanya sokat simomgatja a hasát. Minkin szerint ennek alátámasztására még nincs elég adat, de elképzelhető, hogy emiatt tartja mindig a gyermek közelében a kezét.

Sussex hercegnéje gyakran nyugtatja kezeit várandós pocakján Forrás: Getty Images/2018 Jeff Spicer/BFC/Jeff Spicer/Bfc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.