Drága ruhái miatt kritizálják Borbás Marcsit

Forrás: Facebook - Borbás Marcsi -
kritika ruha drága Borbás Marcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbás Marcsit drága ruhái miatt kritizálják a tévénézők.

A nézők többsége imádja Borbás Marcsi stílusát és főzőműsorait, ám ahogyan mindenkinek, úgy neki is vannak kritikusai. Nemrég például egy igen rosszindulatú kommentet kapott a közösségi oldalán: az illető nehezményezte, hogy a csinos tévés több százezres ruhákban jelenik meg az adásban, szerinte nem illene ilyenben mutatkoznia a falusi nénik között.

A Bors kiderítette, az ominózus kabát 159 ezer forintba kerül, ugyanakkor szakértők szerint a műsorvezetőknek a kamerák előtt jól kell kinézniük és követniük kell a legfrissebb trendeket.

Egy felvételen számos szerződésnek és kritériumnak kell megfelelni, nem beszélve arról, hogy minél frissebben jelenjen meg a műsorvezető. Az említett jelenetnél külső forgatás volt, amiből lehet, mi csak pár percet látunk a képernyőn, de ezt a valóságban akár egy napig is forgathatták a hidegben. Marcsi korát meghazudtolóan friss jelenség, egyszerre nőies és újító, számos kolléga megirigyelhetné a stílusát” – magarázta Pozsgai Brigitte stylist-blogger.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.