Vavra Bence nagyon boldog, hogy továbbjutott A Dal című műsorban – videó

Forrás: Shutterstock -
X-Faktor továbbjutás öröm ByTheWay Vavra Bence boldog A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vavra Bencét az X-Faktor egyik legsikeresebb, bár rövid életű fiúbandájából, a ByTheWayből ismerhetik az emberek. A csapat feloszlása óta Bence nagyon igyekszik, ezért is jelenik meg minden évben A Dal válogatóján. Idén tovább is jutott az énekes, boldogságáról a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak nyilatkozott, valamint azt is elárulta, mit csinál a fiúbanda többi tagja.
Kállay-Saunders András elárulta, miért csináltatott tetoválást a nyakára - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-kallay-saunders-andras-elarulta-miert-csinaltatott-tetovalast-a-nyakara.htmlKállay-Saunders András ismét jelentkezett A Dal című műsorba, hogy ő képviselhesse hazánkat a következő Eurovíziós Dalfesztiválon. Ő az az énekes, aki a legtöbbször mérettette meg magát ebben a versenyben, idén a The Middletonz formációval, a Roses című dallal próbálkozik. Kállay a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak nyilatkozott a versenyről és a hatalmas nyaktetkójáról. TV + SztárokOrigoNemzetközi elfogatóparancsot adhatnak ki Cicciolina ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-nemzetkozi-elfogatoparancsot-adhatnak-ki-cicciolina-ellen.htmlÚjranyithatnak egy 1992-es ügyet, amelyben Cicciolinát emberrablással vádolják, ugyanis akkor titokban vitte el Jeff Koonsszal közös gyermeküket a férfi amerikai otthonából. TV + Sztárok--Palvin Barbi összeköltözött szerelmével, Dylan Sprouse színésszel – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-palvin-barbi-osszekoltozott-szerelmevel-dylan-sprouse-szinesszel.htmlPalvin Barbi Instagram-oldalán jelentette be, hogy összeköltözött a pasijával. Nem is akárhol! TV + Sztárok--Rákos betegnek nevezte egy kommentelő Tóth Gabit: így reagált az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-rakos-betegnek-nevezte-egy-kommentelo-toth-gabit-igy-reagalt-az-enekesno.htmlTóth Gabi is, mint minden közszereplő rengeteg negatív kommentet és bántást kap közösségi oldalán. A legutóbbi eset azonban minden határon túltment, amit nem tudott szó nélkül hagyni az énekesnő. TV + Sztárok--VV Zsuzsut küldték párbajozni a villalakók: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-vv-zsuzsut-kuldtek-parbajozni-a-villalakok-video.htmlA hétvégén megtörtént a ValóVilág 9 hetedik kiválasztása. Óriási indulatok és kemény szavak közepette döntöttek a villalakók. TV + SztárokOrigoTeljes absztinenciát fogadott Anne Hathaway a kisfia miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190127-teljes-absztinenciat-fogadott-anne-hathaway-szineszno-a-kisfia-miatt.htmlAnne Hathaway Ellen DeGeneres műsorában beszélt arról, hogy teljesen lemond az alkoholról, magyarul, egy pohárral sem fog meginni a következő 18 évben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.