A királyi család személyzete állítja: Harry herceg és felesége kezelhetetlen lett

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pool -
probléma királyi család Meghan Markle Meghan hercegné személyzet Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pletykák szerint a brit királyi család személyzete egyre többet panaszkodik Harry herceg és Meghan hercegné miatt. Most az is kiszivárgott, hogy a 33 éves herceg rendkívül megváltozott, amióta megházasodott.

Már több pletyka is felröppent arról, hogy a királyi család személyzetének több tagja is felmondott, aminek Meghan hercegné nehéz természetéhez is köze lehet.

A Daily Mail cikkében most arról ír, hogy a hamarosan Frogmore Cottage-ba költöző hercegi pár munkatársai nehezen tudják kezelni a változást, ami Harry herceg természetében állt be a házasságkötés óta. Mint mondták: a herceg nehezen kezelhető.

Míg régebben barátkozott a személyzet tagjaival, most távolságtartó és követelőző. A személyzet azt mondja, hogy eddig két lábbal a földön járt, most pedig egyre magasabbak az elvárásai, amelyekhez nehéz alkalmazkodni.

A személyzet szerint Harry herceg nagyon megváltozott Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pool

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.