párkapcsolat szépségkirálynő Koroknyai Virág bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikamlós témákkal teli videót készített az egykori szépségkirálynő és a népszerű író. Őszintén megnyíltak egymásnak, így derült ki, hogy Koroknyai Virágot bántalmazta egyik volt párja. 

Koroknyai Virág, hazánk 2017-ben megválasztott legszebb lánya és a népszerű író, Lakatos Levente egy közös esküvői fotózáson találkoztak először, majd egy játékos videóban árultak el titkokat magukról egymásnak.

Koroknyai Virágot bántalmazta volt párja Forrás: Instagram/viragkoroknyai

A videóból kiderül, hogy Levente szeretkezett már vonaton, amire reagálva Virág elszólta magát: próbálta már repülőgépen. De szóba került a többes szex, beszéltek az egyéjszakás kalandokról és arról is, miért küzdenek mindketten a párkereséssel.

A sok pikáns téma között persze komoly kérdések is felmerültek,

például Virág elárulta, egykori párja mind érzelmileg, mind fizikailag bántalmazta. A részletekért nézzétek meg a videót!

A királyi család személyzete állítja: Harry herceg és felesége kezelhetetlen letthttp://www.life.hu/sztarok/20190129-a-kiralyi-csalad-szemelyzete-allitja-harry-herceg-es-felesege-kezelhetetlen-lett.htmlA pletykák szerint a brit királyi család személyzete egyre többet panaszkodik Harry herceg és Meghan hercegné miatt. Most az is kiszivárgott, hogy a 33 éves herceg rendkívül megváltozott, amióta megházasodott. TV + Sztárok--Ezért nem veszi el Tolvai Renit Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190129-ezert-nem-veszi-el-tolvai-renit-kallay-saunders-andras.htmlNyolc éve együtt vannak, mégsem kéri meg Tolvai Reni kezét Kállay-Saunders András. Az énekes elárulta, mi ennek az oka. TV + Sztárok--Fenyő Miklós pszichiáter segítségét kérte gondjai megoldásáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-fenyo-miklos-pszichiater-segitseget-kerte-gondjai-megoldasahoz.htmlRitkán beszél a magánéletéről Fenyő Miklós. Most azonban elmondta, hogyan élte meg felesége elvesztését. Tíz-tizenkét évvel ezelőtt pedig pszichiáter segítségét is kérte, hogy beszélni tudjon gondjairól. TV + SztárokOrigoVékony alakja miatt bántják Weisz Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20190129-vekony-alakja-miatt-bantjak-weisz-fannit.htmlWeisz Fannit vékony testalkata miatt kritizálják a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoDurva álhír terjed a közösségi oldalon Pogány Juditrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-durva-alhir-terjed-a-kozossegi-oldalon-pogany-juditrol.htmlPogány Juditról valaki azt terjeszti a közösségi oldalon, hogy nagybeteg és az utolsó fellépésére készül. TV + Sztárok--Nevelője szerint valaki bújtatja az eltűnt színésznőt, Moldován Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20190129-neveloje-szerint-valaki-bujtatja-az-eltunt-szinesznot-moldovan-katalint.htmlAz eltűnt Moldován Katalin a nevelője szerint nincs egyedül: valaki biztosan bújtatja, hiszen látássérült lévén egyedül nem boldogulna. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.