Sok-sok éve ismerjük Dévényi Tibi bácsit és Oszvald Marikát, mégsem tudtuk, hogy egykor kapcsolatban voltak. 

Dévényi Tibi bácsi és Oszvald Marika hihetetlenül pozitív személyiségek, és nagyon régóta jó barátok. Kiderült, hogy annak idején azért voltak próbálkozásaik a viszonyuk komolyabbra fordítására, Tibi bácsi legalábbis hevesen udvarolt.

Dévényi Tibi bácsi udvarolt Oszvald MarikánakForrás: FEM3 Café

„Tudod, fiatalok voltunk" – kezdte nevetve Oszvald Marika. Dévényi Tibi bácsi pedig elárulta, hogy egy előadás-sorozat során találkoztak: Marika énekelt, ő konferált. „Két fiatal, önálló ember, nem volt senkinek lekötött kapcsolata. Udvarlás ment" – mondta a FEM3 Caféban Tibi bácsi. A Bors megkereste őket, hogy beszéljenek bővebben a viszonyukról.

„Tibor mindig is kedves fiú volt, és az udvarlás terén sem volt ez másképp. Nekem úgy csapta a szelet, hogy elvitt néha magával a diszkóba, és megmutatta, milyen ügyes szpíker. Felnéztem rá, de a kapcsolatunk végül kimerült egy amolyan tinédzserkori liezonban. Úgy ért véget, hogy tulajdonképpen el sem kezdődött. A mai napig nagyon jó barátok vagyunk" – árulta el Marika. 

Flörtöltem Marikával, ezt a mai napig büszkén vállalom.  Ő a határőrség zenekarával lépett fel, én voltam a szpíker, így ismertük meg egymást. Marika feltűnően csinos lány volt, kérdés sem volt, hogy megpróbálok közel kerülni hozzá. Huszonkét éves voltam akkor, ő pedig szemtelenül fiatal. A kapcsolatunk végül nem fordult komolyra, de szerintem mindketten jó szívvel gondolunk vissza azokra az ártatlan időkre" – tette hozzá Tibi bácsi.