Istenes Bence a családja miatt nem vállalta a következő Survivor vezetését

Forrás: Fb / Istenes Bence -
Istenes Bence család műsorvezetés Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence vezette az újra feltámasztott Survivort az elmúlt két évadban, a következőt viszont nem vállalta. A csatorna és a műsorvezető is nyilatkozott az okokról.

A Survivor vezetése hatalmas és megtisztelő feladat, ugyanakkor sok lemondással jár, hiszen a show alatt Bence távol van a családjától. Közel két hónapig nem látja sem Adélt, sem a gyermekeit, és úgy döntött, hogy idén nem vállalkozik a műsorvezetésre. A csatorna támogatja a döntését.

Istenes Bence nem vállalkozott a Survivor műsorvezetésére idén Forrás: Fb / Istenes Bence

A csatorna abszolút elfogadta, hogy Bence az elkövetkezendő időszakban nem dolgozik nálunk”

Borsnak

óriási dolognak tartom, hogy az RTL Magyarország támogat abban is, hogy a családommal legyek,

Tóth Andinak és Szabó Ádámnak lett egy kismacskájahttp://www.life.hu/sztarok/20190130-toth-andinak-es-szabo-adamnak-lett-egy-kismacskaja.htmlNagy a boldogság Tóth Andiéknál, ugyanis egy igazán nagy álmuk vált valóra: lett egy új tagja a családjuknak. TV + SztárokOrigoValóVilág9: VV Greg csúnyán beolvasott VV Zsuzsunak - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-valovilag9-vv-greg-csunyan-beolvasott-vv-zsuzsunak-video.htmlMár a múlté a ValóVilág9 játkosainak hatalmas barátsága: VV Greg, Zsuzsu és Reni ádáz ellenségek lettek. TV + SztárokOrigoSáfrány Emese, Aleska feltűnése óriási felháborodást keltett az Exatlonban a bajnokok között: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-safrany-emesealeska-feltunese-oriasi-felhaborodast-keltett-az-exatlonban-a-bajnokok-kozott-video.htmlAz Exatlon legújabb részében újabb játékosok érkeztek a bajnokok és a kihívók csapatába is. Ám a kezdeti öröm hatalmas felháborodásba csapott át.TV + SztárokOrigoHosszú Katinka a válás után is csúnyán kibabrálhat volt férjével, Shane Tusuppal, ha akarhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-hosszu-katinka-a-valas-utan-is-csunyan-kibabralhat-volt-ferjevel-shane-tusuppal-ha-akar.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup házassága végérvényesen véget ért, miután sikerült megegyzeniük az évek alatt felhalmozott vagyonról. Ám Katinka még így is csúnyán ki tud szúrni egykori férjével, ha akar... TV + Sztárok--Zámbó Árpy elmondta, hogyan csajoztak Zámbó Jimmyvelhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-zambo-arpy-elmondta-hogyan-csajoztak-zambo-jimmyvel.htmlHalála előtt már megromlott Zámbó Jimmy házassága – állítja testvére, Zámbó Árpy. Azt is elárulta, hogyan hódította meg a lányokat a Király ifjúkorában. TV + SztárokOrigoKapás Bogi elárulta, volt-e rajta bugyi, amikor egy villantásgyanús fotót készítettek rólahttp://www.life.hu/sztarok/20190129-kapas-bogi-elarulta-volt-e-rajta-bugyi-amikor-egy-villantasgyanus-fotot-keszitettek-rola.htmlKapás Bogi a közösségi oldalán villantott: persze egyből megindult a találgatás, vajon az ominózus fotón viselt-e bugyit... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.