Istenes Bence vezette az újra feltámasztott Survivort az elmúlt két évadban, a következőt viszont nem vállalta. A csatorna és a műsorvezető is nyilatkozott az okokról.

A Survivor vezetése hatalmas és megtisztelő feladat, ugyanakkor sok lemondással jár, hiszen a show alatt Bence távol van a családjától. Közel két hónapig nem látja sem Adélt, sem a gyermekeit, és úgy döntött, hogy idén nem vállalkozik a műsorvezetésre. A csatorna támogatja a döntését.

Istenes Bence nem vállalkozott a Survivor műsorvezetésére idénForrás: Fb / Istenes Bence

„Bence tavaly rengeteget dolgozott, így most kért egy kis pihenőidőt, hogy a családjával lehessen. Ez teljesen érthető, hiszen most született meg a második gyermeke. A csatorna abszolút elfogadta, hogy Bence az elkövetkezendő időszakban nem dolgozik nálunk” – árulta el a Borsnak Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója. A csatorna így úgy döntött, hogy idén nem lesz Survivor, Bence pedig örül, hogy az RTL figyelembe veszi az igényeit.

„Most már két gyönyörű kisfiú apukája vagyok, és nagyon nehezen tudom őket itthagyni. Ráadásul Ádin még nagyon pici, így idén sajnos nem tudtam elvállalni a műsort. De óriási dolognak tartom, hogy az RTL Magyarország támogat abban is, hogy a családommal legyek, és jó érzés, hogy ennyire mögöttem állnak, és mindent meg tudunk beszélni a csatornával” – mondta Bence.