Vajna Timi férje, Andy temetéséről posztolt

búcsú temetés gyász Andy Vajna ravatal Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea az elhunyt férje, Andy Vajna temetéséről posztolt a közösségi oldalára.

Ma délelőtt végső nyugalomra helyezték Andy Vajnát. Az eseményen rengeteg híresség megjelent, többek között Arnold Schwarzenegger is beszédet mondott.

A gyászoló özvegy, Vajna Tímea a közösségi oldalára a ravatal mellől töltött fel egy felvételt: Andy Vajna fényképe, hatalmas koszorúk és tisztelgő katonák láthatóak rajta.

Andy Vajna temetéséről posztolt Vajna Tímea Forrás: Instagram/Vajna Tímea
Állítják, újra együtt van Cserpes Laura és Gyurta Dánielhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-allitjak-ujra-egyutt-van-cserpes-laura-es-gyurta-daniel.htmlEgy közeli forrás állítja, újra egy párt alkot Cserpes Laura és Gyurta Dániel. TV + SztárokOrigoMichael Jackson egy titkos szeretője, Shana Mangata elmondta véleményét a zaklatásokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-michael-jackson-egy-titkos-szeretoje-shana-mangata-elmondta-velemenyet-a-zaklatasokrol.htmlMichael Jackson titkos szeretőjének titulálja magát Shana Mangata, aki most elmondta, hogy szerinte a pop királya valóban zaklathatott-e gyerekeket. TV + Sztárok--Így becézik egymást a királyi család tagjai: Vilmos a kopasz herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190131-igy-becezik-egymast-a-kiralyi-csalad-tagjai-vilmos-a-kopasz-herceg.htmlA királyi család tagjai nem a hivatalos neveiken szólítják egymást, kiderült, hogy csaknem mindenkinek van egy beceneve. TV + Sztárok--VV Aurelio összetört: így reagált a vádemelésrehttp://www.life.hu/sztarok/20190131-vv-aurelio-osszetort-igy-reagalt-a-vademelesre-emberrablas.htmlLetöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség az emberrablással vádolt Aurelióra. Az egykori VV szereplő ügyvédje nyilatkozott. TV + SztárokOrigoZsidró Tamás egy titkos esküvőn akarja elvenni Dobó Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20190131-zsidro-tamas-egy-titkos-eskuvon-akarja-elvenni-dobo-katat.htmlZsidró Tamás és Dobó Kata az elmúlt években összecsiszolódtak, igazi családként élik a mindennapjaikat, ezért nem meglepő, hogy szóba került köztük az esküvő. Kiderült, hogy Zsidró egy titkos ceremónián szeretné elvenni Katát. TV + Sztárok--Koholák Alexa nehéz időszakáról vallott közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-koholak-alexa-nehez-idoszakarol-vallott-kozossegi-oldalan.htmlMeglepő poszttal jelentkezett közösségi oldalán Koholák Alexa. Arról beszélt, hogyan változott meg az élete azóta, amióta megismerte férjét, Balázst. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.