Hódi Pamela videóban mondta el, mi a véleménye Berkiről és Mazsiról

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela -
Hódi Pamela Mazsi vélemény Berki Renáta Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián exe, Hódi Pamela az Instagramon válaszolt követői kérdésére, így arra is fény derült, milyen most a viszony közte és Berki újdonsült felesége, Mazsi között. 

Nem titok, hogy nem felhőtlen a viszony Berki Krisztián és exe, Hódi Pamela között. De Berki új felesége, Mazsi sem lett a legjobb barátnője Natika édesanyjának.

Hódi Pamela most rajongói kérdésekre válaszolt az Instagram-oldalán, ahol arra is felelt, milyen a viszony valójában közte és Berki Renáta között.

"Egyáltalán nem vagyok vele jóban. És a jövőben nem is szándékozok. Én mindig korrekt voltam, cserébe az inkorrektséget kaptam, belefáradtam, elegem van" – mondta a videóban Berki Krisztián volt kedvese. Majd arra is kitért a következő kérdésre válaszolva, hogy Berkiről sincs jó véleménye.

Hódi Pamela elmondta véleményét Berkiékről Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.