Fiatalon a szerelmesek úgy érzik, hogy érzéseik örökké fognak tartani. Testestül-lelkestül belevetik magukat a kapcsolatba, és sok esetben ez a hév az oltár elé vezeti őket. Ezek a sztárok is így voltak vele, ezért is mondták ki a boldogító igent már nagyon korán. Van köztük olyan, aki 16 évesen házasodott, mások 18, 19 évesen álltak oltár elé. A legtöbb esetben azonban a holtomiglan, holtodiglan bizony nem tartott a sírig.

Drew Barrymore

Drew BarrymoreForrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com

A színésznő kisgyerekkora óta részese volt a hollywoodi forgatagnak, ezért nagyon hamar önálló és felnőtt nő vált belőle, legalábbis ő így érezte. 19 éves volt, amikor – már nem először – úgy gondolta, hogy megtalálta az élete párját Jeremy Thomas bártulajdonos személyében. Össze is házasodtak, de nagyon nem tartott sokáig a házasságuk, mindössze két hónapig. Nem ő volt azonban az első, aki eljegyezte Drew Barrymore-t, a színésznő kezét 16 éves korában megkérte Leland Hayward.


Demi Moore

Demi MooreForrás: Getty Images

A színésznő Bruce Willis előtt is volt már házas, ő is meglepően fiatalon mondta ki először a boldogító igent, és bizony, mint ahogy ezt már tudjuk is, nem tartott örökké a házasságuk, de van, amit végleg megtartott a színésznő abból a kapcsolatból. Demi 18 éves volt, amikor 1980-ban megházasodott, a zenész Freddy Moore-hoz ment hozzá. 5 évig tartott a kapcsolatuk, de Demi megtartotta a volt férje nevét. 

Macaulay Culkin 

Macaulay CulkinForrás: AFP/Ethan Miller

A gyermekszínész sem várt sokat az első igen kimondásával. Macaulay Culkin 1998-ban vette feleségül Rachel Miner színésznőt, mindketten 18 évesek voltak. Természetesen az ő kapcsolatuk is válással végződött. Négy évvel később, 2002-ben váltak el útjaik. Macaulay Culkin azóta nem házasodott meg, és Rachel Miner sem mondta ki még egyszer a boldogító igent, de ami késik, nem múlik. 


Solange Knowles 

Solange KnowlesForrás: AFP/Andrew H. Walker

Beyoncé húga, aki szintén énekesnői babérokra tört – bár közel sem olyan sikeres, mint nővére –, korán elkötelezte magát. Solange 2004-ben, mindössze 17 évesen ment feleségül Daniel Smithhez, és még abban az évben megszületett a közös gyermekük. A kapcsolat azonban nem állta ki az idő próbáját, 2007-ben elváltak egymástól. Az énekesnő 2014-ben házasodott meg újra, Alan Ferguson felesége lett. 


Milla Jovovich 

Milla JovovichForrás: AFP/Jonathan Leibson

A gyönyörű színésznő a legfiatalabban házasodó, legalábbis az itt felsoroltak között. Mindössze 16 éves volt, amikor Shawn Andrews színész oltár elé vezette. A házasság persze nem tartott sokáig, ugyanis Milla édesanyja közbeavatkozott. Két hónap után váltak el egymástól, Shawn pedig azóta sem vett el senkit. Milla vele szemben még kétszer házasodott, 2009 óta Paul W. S. Anderson filmrendező felesége.