Az USNK csapata A Dal zsűrijének kemény kritikájáról nyilatkozott

Forrás: RTL Klub -
nézők kritika vélemény rajongók Eurovíziós Dalfesztivál zsűri A Dal USNK
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor nyertesei, vagyis az USNK is megmérette magát A Dal elődöntőjében. Kemény kritikákat kaptak, a kommentelők szerint egyenesen megalázó, ahogy a zsűri bírálta őket. A bírák nem, a közönség viszont továbbjuttatta őket. A Life.hu-nak nyilatkoztak a fiatal zenészek A Dal stúdiójában.

Kopaszon fotózták Trokán Nórát http://www.life.hu/sztarok/20190204-kopaszon-fotoztak-trokan-norat.htmlTrokán Nóra nagyon érdekes fotózáson vett részt: a színésznő haja teljesen eltűnt. TV + Sztárok--VV Reni kiesése után találkozott Csokival: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-vv-reni-kiesese-utan-talalkozott-csokival.htmlVV Reni kiesése után a kamerák előtt találkozott villabeli szerelmével, Csokival. TV + SztárokOrigoIsmert konyhafőnök Tóth Vera új párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190204-ismert-konyhafonok-toth-vera-uj-parja.htmlKiderült, hogy ismert konyhafőnököt szeret Tóth Vera. TV + SztárokOrigoRossz helyen parkolt Sebestyén Balázs, ezért elvontatták az autójáthttp://www.life.hu/sztarok/20190204-rossz-helyen-parkolt-sebestyen-balazs-ezert-elvontattak-az-autojat.htmlSebestyén Balázs autóját elvontatták, miután tilosban parkolt: mire véget ért a családi program, a kocsi már sehol sem volt. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoStohl Andrást lelkiismeret-furdalás gyötri azért, mert elvált Ancsikátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-stohl-andrast-lelkiismeretfurdalas-gyotri-azert-mert-elvalt-ancsikatol.htmlStohl András nem tudja leküzdeni lelkifurdalását, amit azóta érez, hogy elvált második feleségétől. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Reni így érezte magát a kiesése után – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-valovilag-9-vv-reni-igy-erezte-magat-a-kiesese-utan-video.htmlVV Zsuzsu hatalmas fölénnyel nyerte meg a ValóVilág 9 legutóbbi párbaját, a szavazatok 67,61 százalékát ő kapta. Renit tehát a szavazók csak valamivel több mint 30 százaléka szerette volna viszontlátni a villában. Domszky László, a Life.hu riportere kiesése után arról faggatta a villalakót, hogy számított-e ekkora különbségre, és persze arról is, mennyit hízott a villában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.