Hosszú Katinka kitiltotta úszótársait a konditeremből: zavartalanul és egyedül akar edzeni

Verrasztó Dávid kitiltás Szilágyi Liliána Hosszú Katinka Verrasztó Evelyn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy neve elhallgatását kérő informátor szerint Hosszú Katinka kitiltotta fradis úszótársait a Duna Aréna konditerméből.

Molnár Ákos, a zöld-fehér úszók trénere egy televíziós műsorban elmondta, a Verrasztó testvérek, Biczó Bence, valamint Szilágyi Liliána ingáznak egy konditerem és a Duna Aréna között, ugyanis ők nem használhatják szárazföldi edzésre az arénában található termet. Egy bennfentes informátor szerint Hosszú Katinka miatt történik mindez, ugyanis ő tiltotta ki a teremből úszótársait, mondván, hogy többedmagával nem tud zavartalanul készülni a versenyeire.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Walk your own path and never loose your belief

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

„Ezt még meg is lehetne érteni, ám ahogy kommunikálta, az nem volt túl elegáns. Közölte a Fradi úszóival, legyenek ők is háromszoros olimpiai bajnokok, és utána beengedi őket” – mesélte a Borsnak az informátor, akinek szavai összecsengenek a trénerével, aki azzal magyarázta az ingázást, hogy „egyelőre nincsen olyan eredményünk, hogy versenyre keljünk vele és az érdekeinket tudjuk érvényesíteni”.

A lap kereste Katinka sajtófőnökét, akit nem értek el, valamint az illetékes úszókat is, akik viszont nem nyilatkozhattak az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.