Időjárás: enyhe napok jönnek

Forrás: Shutterstock -
tavasz időjárás előrejelzés tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marad a kora tavaszias idő, éjjel sem várhatók komoly fagyok.

Hétvégén kora tavasziasra fordult az időjárás, és úgy tűnik, az enyhe napok tovább folytatódnak. A hétfői szeles időt követően kedden erősen felhős lesz az ég, és elszórtan valószínű kisebb eső, nyugaton havas eső, a hegyekben hószállingózás. 2–7 fok lesz délután.

A Köpönyeg további előrejelzése szerint szerdán és csütörtökön mindkét nap változóan felhős időre van kilátás többórás napsütéssel. Reggelente gyengén fagyni fog, délután +5 fok körüli értékeket mérhetünk.

Enyhe napok jönnek Forrás: Shutterstock
Félmeztelen nő rázta magát fényes nappal egy autó tetején Budapesten (18+)http://www.life.hu/news/20190201-felmeztelen-no-razta-magat-fenyes-nappal-egy-auto-tetejen-budapesten.htmlElképesztő jelenet zajlott a VI. kerületben: egy nő a rendőrök előtt rázta a pucér melleit. NewsOrigoElhunyt Vásárhelyi Edit olimpiai ezüstérmes tornászhttp://www.life.hu/news/20190203-elhunyt-vasarhelyi-edit-olimpiai-ezustermes-tornasz.html96 éves korában elhunyt Perényiné Vásárhelyi Edit olimpiai ezüstérmes tornász. NewsOrigoTejfehérjét talált a vegán jégkrémben a Nébihhttp://www.life.hu/news/20190202-tejfeherjet-talalt-a-vegan-jegkremben-nebih.htmlNem jelölt tejfehérje okozhat gondot a tejallergiásoknak az egyik jégkrémben – figyelmeztetett a honlapján a Nébih. News--Hatalmas üregeket fedezett fel a NASA a világ legveszélyesebb gleccserénhttp://www.life.hu/news/20190131-hatalmas-uregedet-fedezett-fel-a-nasa-a-vilag-legveszelyesebb-gleccseren.htmlA szakértők szerint rettenetes következményei lehetnek annak, ha a Thwaites nevű gleccseren lévő üreg tovább mélyül. News--Már nem láthatjuk természetes élőhelyén a kék arapapagájthttp://www.life.hu/news/20190131-mar-nem-lathatjuk-termeszetes-elohelyen-a-kek-arapapagajt.htmlA Rio című rajzfilmből is ismerhetjük a kék arapapagájt, azaz a Spix arát. Ám ezt az állatot már nem láthatjuk többé természetes élőhelyén, fogságban pedig kevesen élnek ahhoz, hogy a fajt fenn lehessen tartani. News--Magányossága miatt ugrott a Dunába az Árpád hídról a férfihttp://www.life.hu/news/20190131-maganyossaga-miatt-ugrott-dunaba-az-arpad-hidrol-a-ferfi.htmlMegállt az autójával az Árpád hídon, kiszállt, és a Dunába ugrott egy férfi. Végre fény derült arra, hogy ki volt az, és miért tette. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.