Ők azok a sztárok, akik visszaadják az örök szerelembe vetett hitet. Hollywoodban ugyanis sajnos nagyon ritka, hogy egy házasság kiállja az idő próbáját. Az alábbi pároknak azonban sikerült az, amire mindenki vágyik: megtalálták a szerelmüket, és ki is tartottak egymás mellett. Ők bizonyítják, hogy igenis lehetséges a sírig tartó szerelem.

Tom Hanks és Rita Wilson

Tom Hanks és Rita WilsonForrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images North America / AFP

Az elképesztően tehetséges színész és szerelme, Rita Wilson 1988-ban házasodtak össze. Ő Tom Hanks második felesége, de nagyon úgy tűnik, hogy az igazi. A pár az Önkéntesek című film forgatásán ismerkedett meg egymással, melynek bemutatója 1985-ben volt. Három évvel később kimondták a boldogító igent, és született két közös gyermekük.


Michael J. Fox és Tracy Pollan

Michael J. Fox és Tracy PollanForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

A Vissza a jövőbe sztárja, Michael J. Fox 27 éves volt, amikor megházasodott, és azóta is imádja a feleségét. Tracy Pollan 1988-ban mondta ki a boldogító igent a színésznek, vagyis már több mint 30 éve kitartanak egymás mellett. A Családi kötelékek című tévésorozat forgatásán találkoztak, ott is egy párt alkottak, ahogy azóta is.


Meryl Streep és Don Gummer

Meryl Streep és Don GummerForrás: Northfoto

A 69 éves színésznő nem a színésztársai közül választott magának társat annak idején, ugyan a férje is művész, de ő nem a filmek világában alkot nagyot. A szobrász és Meryl Streep 1978-ban mondták ki a boldogító igent, vagyis már több mint 40 éve élnek házasságban. Kapcsolatukból négy gyermek született, a legidősebb köztük az egyetlen fiú, Henry, 39 éves.

 

Danny DeVito és Rhea Perlman  

Danny DeVito és Rhea PerlmanForrás: Jim Smeal / BEImages/THIS COPYRIGHT IMAGE MUST NOT BE USED WITHOUT PERMISSION/Jim Smeal / Beimages

Az olasz származású amerikai színész 1982 óta házas, vagyis 37 éve él Rhea Perlman színésznővel. A pár egy színdarabnak köszönhetően ismerkedett meg egymással: Rhea azért ment el megnézni a darabot, mert egy barátja játszott benne, és persze DeVito is. Mindössze két nappal a megismerkedésük után összeköltöztek, szerelem volt első látásra a javából. Bár 2017-ben majdnem elváltak, problémáikat sikerült rendezni.

 

Samuel L. Jackson és LaTanya Richardson  

Samuel L. Jackson és LaTanya RichardsonForrás: AFP/Valerie Macon

A pár szerelme is mesébe illő, hiszen ők még a főiskolán ismerkedtek meg egymással. 1980-ban házasodtak össze, és azóta is boldog kapcsolatban élnek, már 39 éve. A Tony-díjas színésznőnek és az Oscar-díjra jelölt színésznek egy közös gyermeke született, aki már felnőtt nő: Zoe Jackson 36 éves.