párkapcsolat szerelem Pauli Zoltán Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy elvált, sikeres gasztroszakember Tóth Vera szerelme. Az énekesnő a Borsnak árulta el, hogy Pauli Zoltán a párja.

Pár héttel ezelőtt említette meg először Tóth Vera, hogy újra rátalált a szerelem, de akkor még csak titokzatosan nyilatkozott párjáról. Talán most sem derült volna ki, hogy ki az a férfi, aki mellett az énekesnő újra boldog, ám az egyik neves spanyol gasztronómiai intézet több fotót is posztolt, amelyen a szerelmesek együtt szerepelnek. Vera és Zoltán az elmúlt pár napot ugyanis Madridban töltötte.

Tóth Vera nem titkolózik tovább: Pauli Zoltán a párja Forrás: instagram.com/chainespain/


Vera a Borsnak ezután meg is erősítette, hogy Pauli Zoltánnal van együtt, aki gasztronómiai és marketingtanácsadója több magyar borászatnak és étteremnek.

Nem régóta tart ez a kapcsolat, de nem titok, ő a pasim és nem rejtjük véka alá a boldogságunkat, de meg szeretnénk húzni egy határt. Nem akarunk a celebpár kategóriába tartozni, és a saját szakmánkban mindketten próbáljuk az igényességet képviselni. Nagyon örülök és megtisztelő, hogy ennyien kíváncsiak az életemre és inspirálódnak belőlem, de amennyit megosztunk erről, az a mi személyes döntésünk. Ha mi úgy döntünk, hogy mutatunk valamit, akkor majd úgyis látni fogják a rajongók, de szeretnénk megőrizni magunknak” – mondta a lapnak Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.