Újabb elmélet született: Elvis Presley írta alá a saját halotti anyakönyvi kivonatát

Forrás: AFP -
Elvis Presley anyakönyvi kivonat halott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvis Presley halálában soha nem fognak hinni a rajongói, most újabb elméletet találtak annak bizonyítására, hogy életben van a Király.

Elvis Presley halálába egyszerűen nem akarnak belenyugodni az emberek, ezért minden évben több elmélet is születik arról, hogy valójában életben van. A rajongók többször is látni vélték őt halála óta, és most egy újabb vad elmélet kezdett el terjedni, amely sokak szerint azt bizonyítja, a Király nem halt meg.

Elvis Presley Forrás: AFP

Elvis halotti anyakönyvi kivonata ugyanis napvilágra került, és Gail Giorgio – aki az Is Elvis Alive című könyvet írta – észrevett rajta valamit. Összehasonlította a kézírást egy levéllel, amelyet Elvis Nixon elnöknek írt és azt találta, hogy Elvis írta alá a saját halotti anyakönyvi kivonatát, legalábbis a kézírás alapján – írja a Daily Star.

Kiderült, hogy miért narancssárga Donald Trump bőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190205-kiderult-hogy-miert-narancssarga-donald-trump-bore.htmlDonald Trump érdekes, narancssárgás színe sokakat foglalkoztat, pontosabban az, hogy miért ilyen. Erre derítettek most fényt. TV + Sztárok--Volt férjéről nyilatkozott Judyhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-volt-ferjerol-nyilatkozott-judy.htmlValószínűleg nem sokan emlékeznek rá, de Judynak a jelenlegi a második férje. Az exéről nem nagyon beszél, de most kivételt tett. Elárulta, nem titkolózik, egyszerűen csak senki nem faggatta eddig a volt férjéről. TV + Sztárok--VV Reni és Csoki megegyeztek: randizgatni fognakhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-vv-reni-es-csoki-megegyeztek-randizgatni-fognak.htmlVV Reni a kamerák előtt faggatta ki Csokit, hogyan alakult az élete a kiesése után. Elsősorban arra volt kíváncsi, a fiúnak volt-e azóta valakije...TV + SztárokOrigoMegrendítő fotót posztolt Emiliano Sala nővérehttp://www.life.hu/sztarok/20190205-megrendito-fotot-posztolt-emiliano-sala-novere.htmlAz eltűnt labdarúgó, Emiliano Sala nővére szívszorító fotót posztolt a közösségi oldalra. TV + Sztárok--Tóth Gabi szerelemről, fogyókúráról, frizuráról és Budapest dalárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-11-kilotol-szabadult-meg-toth-gabi.htmlTóth Gabi Majkával vágott neki a célnak, hogy elkészítsék Budapest dalát. Az énekesnő elmesélte, miért váltott vissza az ikonikus, rövid szőke frizurára, és azt is, hogy miről szeretne a budapestieknek énekelni. Szóbba jött az is, hogy hány kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban.TV + Sztárok--ValóVilág 9: meglepő fordulattal választották ki a villalakók Rolithttp://www.life.hu/sztarok/20190205-valovilag-9-meglepo-fordulattal-valasztottak-ki-a-villalakok-rolit.htmlA párbaj utáni napon kiválasztással folytatódott a ValóVilág 9 játéka. A villalakók úgy döntöttek, Rolival nem szeretnének együtt élni, pedig még az egyik szuperképességét is felhasználta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.