Volt férjéről nyilatkozott Judy

Forrás: Instagram / Judy -
Judy ex férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg nem sokan emlékeznek rá, de Judynak a jelenlegi a második férje. Az exéről nem nagyon beszél, de most kivételt tett. Elárulta, nem titkolózik, egyszerűen csak senki nem faggatta eddig a volt férjéről. 

Judy az Instagram-oldalán beszélt volt férjéről az egyik rajongója kérdésére válaszolva. Az énekesnő 2007 és 2009 között volt Nagy Roland felesége, aki akkoriban a zenekar dobosa is volt. Válásuk után azonban nemcsak a magánéletük, de a szakmai életük is külön utakon folytatódott, azóta Judy nem is nagyon nyilatkozik a volt férjéről. Most elárulta, ennek nincsen különösebb oka, egyszerűen senki nem kérdezi.

Judy a volt férjéről nyilatkozott Forrás: Instagram / Judy


„Az első férjedről nem szívesen beszélsz? Talán csúnya vége lett? Bocs, ha bántó a kérdés” – tette fel kérdését egy rajongó. „Mivel senki nem kérdezte, így nem is kellett beszélnem róla. Semmi különös... normálisan váltunk el, de nem tartjuk a kapcsolatot egyáltalán! Talán 1-2 alkalommal találkoztam vele az elmúlt 11 évben! Nem volt bántó a kérdés, hiszen a most megjelent könyvemben is kapott részeket, és fotón is ott van! Ő ugyanúgy az életemhez tartozott...” – írta Judy.

Volt férjéről nyilatkozott Judy Forrás: Instagram/Judy
ValóVilág 9: meglepő fordulattal választották ki a villalakók Rolithttp://www.life.hu/sztarok/20190205-valovilag-9-meglepo-fordulattal-valasztottak-ki-a-villalakok-rolit.htmlA párbaj utáni napon kiválasztással folytatódott a ValóVilág 9 játéka. A villalakók úgy döntöttek, Rolival nem szeretnének együtt élni, pedig még az egyik szuperképességét is felhasználta. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg magát Péterfy Bori: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-bikiniben-mutatta-meg-magat-peterfy-bori.htmlPéterfy Bori Thaiföldön nyaral, ahonnan bikinis fotókat is posztolt magáról a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoMáté Péter özvegye szerint férje fel akart hagyni az énekléssel halála előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190205-mate-peter-ozvegye-szerint-ferje-fel-akart-hagyni-az-eneklessel-halala-elott.htmlMáté Péter özvegye elárulta, néhai férje halála előtt nem sokkal azt tervezte, felhagy az énekléssel. TV + SztárokOrigoSzívszorító képeket posztolt Vajna Timi a temetésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-szivszorito-kepeket-posztolt-vajna-timi-a-temetesrol.htmlVajna Timi posztolt néhány szívszorító képet Andy Vajna temetéséről. TV + SztárokOrigoPintér Tibor lelkébe szeretett bele Ilyés Jeniferhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-pinter-tibor-lelkebe-szeretett-bele-ilyes-jenifer.htmlPintér Tibor barátnője nyilatkozott kapcsolatuk kialakulásáról: ezt szerette meg Jenifer a színészben. TV + SztárokOrigoAndy Vajna megfilmesítette volna a Beatrice történetéthttp://www.life.hu/sztarok/20190205-andy-vajna-megfilmesitette-volna-a-beatrice-tortenetet.htmlAndy Vajnának sok ötlete volt még, amiket sajnos már nem tudott megvalósítani. Megfilmesítette volna például a Beatrice történetét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.