Geszler Dorottya az utóbbi időben pilatesoktatóként tevékenykedik. Emellett gyakran látogatja meg nagylányát, Laurát, aki a madridi egyetemen tanul.

Nagyjából tíz évvel ezelőtt tűnt el a képernyőről Geszler Dorottya. A 48 esztendős népszerű tévés azóta pályát váltott és pilatesoktató lett.

Több mint tíz éve kezdtem el a pilatesszel komolyabban foglalkozni. Sokan tudják rólam, hogy a Balettintézetben végeztem, ahol táncpedagógusi képesítést szereztem. Ez a mozgásforma kapcsolódik a tánckultúrához, és mondhatom, fontos része az életemnek. Heti rendszerességgel tartok foglalkozásokat, sokszor hívnak sportrendezvényekre is órát, előadást tartani, különböző televíziós műsorokba vendégnek. Bár az lenne az igazi, ha én magam vezethetnék valamilyen magazin- vagy beszélgetős műsort” – mesélte a BEST magazinnak.

Geszler Dorottya magánéletéről nem lehet sokat tudni, csupán annyit, hogy 2002-ben elvált. Lánya, Laura már 23 esztendős és Madridban jár egyetemre. Nagyon szoros a kapcsolatuk.

Olyanok vagyunk, mint a barátnők. Laura komoly lány, precízen tervezi a jövőjét, de szerencsére megvan benne az egyetemistákra jellemző bohémság is. Napi kapcsolatban vagyunk. (...) Büszke vagyok rá, és csak annyira féltem őt, amennyire egy anyának muszáj. Többször voltam nála, bejártuk együtt Madridot.”