Rózsa György a közösségi oldalakon bókol az ismert magyar színésznőknek

Rózsa György bók udvarlás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rózsa György 71 évesen is tartja a lépést a fiatalokkal: igen aktív a közösségi oldalakon. Egyik kedvenc időtöltése, hogy az interneten bókoljon az általa igen nagyra becsült magyar színésznőknek.

Mint arról már beszámoltunk, Rózsa György imád a tehetséges és szép magyar színésznőknek udvarolni. Nem csak személyesen teszi ezt meg, az Instagramon is elhalmozza őket bókokkal – legutóbb például Szulák Andreának tette a szépet. A legendás tévés most a FEM3 vendégeként elárulta, Csobot Adél volt az, aki A Nagy Duett alatt segített neki beregisztrálni a közösségi oldalra.

Így kezdődött a dolog. Rájöttem arra, hogy amit a legjobban szeretek rajta az a bolondozás, a játék. Az általam nagyon tehetségesnek és csinosnak tartott művésznőknek bolondozva udvarolok. Ők sem veszik ezt zaklatásnak. (...) Tréfásan, mókásan udvarolok. Néha kérdezik, hogy nem sértődnek meg ezen a színésznők? Én ilyet még nem tapasztaltam, sőt inkább jópofának tartják.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.