Könnyeivel küszködve búcsúzott el Ada a Music FM-től

Forrás: Pintér Adrienn Ada/Facebook -
Music Fm búcsú Pintér Adrienn könny Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada tavaly nyáron köszönt el a Music FM-től, és őt is megérintette, hogy éjfélkor megszűnt a rádió.

Éjfélkor elhallgatott a Music FM, miután nem kaptak hosszabbítást a frekvenciájukra. Az utolsó Önindító igazán különlegesre sikeredett, Bochkor Gáborék ugyanis néhány percre összekapcsolódtak a Rádió1-gyel. A rádiósok megható módon köszöntek el a hallgatóktól, de a búcsú nemcsak a jelenlegi munkatársakat és a hallhatókat érintette meg, hanem a korábban ott dolgozókat, például Adát is. A műsorvezető a közösségi oldalán azt írta, könnyeivel küszködve vette tudomásul, hogy egy hétéves időszak véget ért.

Bár már augusztus óta nem dolgozom a Music FM-nél, most mégis a könnyeimmel küzdök... 7 éve mindig ezt a rádiót hallgattuk. A reggeli sulijárat kötelező kelléke volt. Imádtam Háder Gyurinak kommentelni a reggeli témákat, bemenni hozzájuk az Önindítóba, a dj-kel interjúzni, a hallgatókkal beszélni... Sorolhatnám, mennyi jó élmény, vicces pillanat köt a rádióhoz. Ismét véget ért egy korszak... Örülök, hogy a részese lehettem! Örülök, hogy Veletek dolgozhattam! A viszont látásra, hallásra!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.