Nem biztos, hogy folytatódnak a Spektrum Home szórakoztató műsorai, vagyis a NőComment!, a DTK: Elviszlek magammal vagy éppen a Tesztbeszéd. Állítólag nem hozták a várt nézettséget.

A tévéműsorok között idén egyelőre nem találhatók meg a Spektrum Home új szórakoztató show-i, sem a NőComment!-et, sem a DTK: Elviszlek magammalt, de a Tesztbeszédet sem tűzték műsorra. Sajtóértesülések szerint ugyanis nem született megállapodás a folytatásról, így nem biztos, hogy visszatér a képernyőre Ábel Anita, D. Tóth Kriszta és Dombóvári István. A talkshow-k színvonalával elégedett volt a csatorna, ám ez nem elég, nézettség is kell.

Ábel Anita nem lesz műsoron?Forrás: Facebook ! Ábel Anita

„Konkrétumokat nem tudok még mondani, a csatorna általános programstruktúrájától függ, hogy melyik műsort tudjuk folytatni és milyen formában. Ezzel kapcsolatban heteken belül meghozzuk a döntést. Én magam bízom benne, hogy lesz olyan produkció, amely már tavasszal folytatódhat”– mondta a Borsnak a saját gyártású műsorokért felelős kreatív igazgató, Radnai Péter. „Három vadonatúj talkshow indult a Spektrum Home-on, az Elviszlek magammal már korábban is műsoron volt. A legjobb eredményt a NőComment! érte el, több alkalommal is megduplázta a csatorna átlagos nézettségét. Nyilvánvalóan mindhárom produkció nehéz helyzetben volt, hiszen egy olyan típusú csatornán vezettük be őket, amely korábban talkshow-t nem tűzött még műsorra. Büszkék voltunk arra, hogy a Tesztbeszédbe vagy a Helló, tesóba olyan hírességek jöttek el, mint Udvaros Dorottya, Gálvölgyi János vagy Nagy Ervin és Koltai Róbert. Ez is bizonyítja, hogy eredeti és színvonalas ötletek születtek, nem beszélve arról, hogy mindhárom fő gyártónk, Kende-Hofherr Kriszta, D. Tóth Kriszta és Lovász László nagyon jó partnernek bizonyult” – tette hozzá. 

Kende-Hofherr Krisztának vannak tervei a NőComment! című műsorral, tovább folytatódik eredeti formátumában, vagyis a színpadon. A sikeressége miatt azon is gondolkoznak, hogy fordítva is megcsinálják a show-t, vagyis férfiakkal. Ezzel is megkeresték a Spektrum Home csatornát. És nem aggódnak akkor sem, ha nem kerülhet a csatorna műsorára a show, ugyanis van érdeklődő a NőComment! iránt. 

Lovász László, a Tesztbeszéd producere szintén nem aggódik. „Magam találtam ki, és nagyon hiszek benne. Fantasztikusan működik az ötlet, kiváló adásaink voltak. Ráadásul nemcsak itthon, de külföldön is nagy terveink vannak a formátummal” – mondta.