Nem biztos, hogy a Spektrum Home folytatja Ábel Anita és D. Tóth Kriszta műsorainak sugárzását

Forrás: Facebook/Ábel Anita -
Elviszlek magammal Ábel Anita Spektrum Home NőComment D. Tóth Kriszta Dombóvári István testbeszéd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem biztos, hogy folytatódnak a Spektrum Home szórakoztató műsorai, vagyis a NőComment!, a DTK: Elviszlek magammal vagy éppen a Tesztbeszéd. Állítólag nem hozták a várt nézettséget.

A tévéműsorok között idén egyelőre nem találhatók meg a Spektrum Home új szórakoztató show-i, sem a NőComment!-et, sem a DTK: Elviszlek magammalt, de a Tesztbeszédet sem tűzték műsorra. Sajtóértesülések szerint ugyanis nem született megállapodás a folytatásról, így nem biztos, hogy visszatér a képernyőre Ábel Anita, D. Tóth Kriszta és Dombóvári István. A talkshow-k színvonalával elégedett volt a csatorna, ám ez nem elég, nézettség is kell.

Ábel Anita nem lesz műsoron? Forrás: Facebook ! Ábel Anita

Kende-Hofherr Krisztának

vannak tervei a NőComment! című műsorral, tovább folytatódik eredeti formátumában, vagyis a színpadon.

A sikeressége miatt azon is gondolkoznak, hogy fordítva is megcsinálják a show-t, vagyis férfiakkal. Ezzel is megkeresték a Spektrum Home csatornát. És nem aggódnak akkor sem, ha nem kerülhet a csatorna műsorára a show, ugyanis van érdeklődő a NőComment! iránt.

Lovász László, a Tesztbeszéd producere szintén nem aggódik. „Magam találtam ki, és nagyon hiszek benne. Fantasztikusan működik az ötlet, kiváló adásaink voltak. Ráadásul nemcsak itthon, de külföldön is nagy terveink vannak a formátummal” – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.