Vasvári Vivien agysebésznek készült gyerekkorában

Forrás: Vasvári Vivien/Instagram -
Vasvári Vivien szívsebész gyermekkor agysebészet sport atlétika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben című műsorban ismerhette meg az ország Vasvári Vivient, azaz Luxus Vivit. A fiatal anyuka atletizált, ám most elárulta, hogy gyerekként az orvosi pálya érdekelte. 

„Igazából agysebész vagy szívsebész szerettem volna lenni, de mivel az atlétikában igazán sikeres voltam, ezért maradtam azon a pályán” – tette közzé Instagram-oldalán Vasvári Vivien. A bejegyzést a Bors szúrta ki. Ezután felkeresték a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert kétgyermekes édesanyát, hogy megkérdezzék, miért gondolt épp ezekre a komoly hivatásokra.

Vasvári Vivien agysebész szeretett volna lenni gyerekkorában Forrás: Vasvári Vivien/Instagram

„Nem tudom, honnan jött a gondolat, nekem valahogy kisgyerekként annyira evidens volt, hogy olyan szakmát szeretnék, amiben segíthetek másokon. Otthon sokat játszottam a saját tárgyaimmal, eszközeimmel, legtöbbször orvososat” – mesélte Luxus Vivi, akinek 10 éves korában csöppent az életébe az atlétika, és ebben találta meg a számításait.

Mint mondta: szeretné, ha kislánya, Ariana is érdeklődne a sportok iránt, de egyelőre az olyan lányos dolgok foglalkoztatják, mint a ruhák és a smink.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.