Egyre több híresség dönt úgy, hogy legalább az esküvőjük előtt egy időre cölibátust fogadnak, de bőven vannak olyanok, akik a szüzességüket is megőrizték a házasságukig. És függetlenül attól, hogy a frigyük végül kiállta az idő próbáját, vagy sem, egyikük sem bánta meg a döntését.

Justin Bieber és Hailey Baldwin  

Justin Bieber és Hailey BaldwinForrás: Instagram/Justin Bieber

A két sztár interjúban vallott arról, hogy az esküvőjük előtt kerülték az intim pillanatokat. Miután újra összejöttek, elhatározták, hogy a nagy napig nem fekszenek le egymással, és ki is tartottak. Justin kifejtette, nagyon jót tett a fogadalom a lelkének. „Isten megáldott engem Hailey-vel” – mondta.

Mariah Carey és Nick Cannon  

Mariah Carey és Nick CannonForrás: AFP/Frederic J. Brown

Bár egyikük sem volt már szűz, amikor összejöttek, ők mégis úgy döntöttek, hogy várnak a szexszel az esküvőjükig. „Mindkettőnknek hasonló meggyőződéseink vannak, és hittem, hogy sokkal különlegesebb lesz a pillanat, ha várunk az esküvőig” – mondta Carey. A párnak két közös gyermeke született, de sajnos 2016-ban elváltak útjaik.

Sarah Drew  

Sarah DrewForrás: AFP/2018 Getty Images/Jesse Grant

A Grace klinika sztárja az életben is hasonló elveket követett, mint a sorozatbeli karaktere, csak a valóságban sikerült megőriznie szüzességét az esküvőjéig. Talán ezért is tudta olyan hitelesen alakítani April karakterét. Sarah 2002-ben ment hozzá Peter Lanferhez, aki jelenleg is a férje. Két közös gyermekük született.

Leelee Sobieski  

Leelee SobieskiForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres


A színésznő megőrizte a szüzességét a házasságáig: 2010-ben ment hozzá Adam Kimmelhez. „Azt hiszem, 26 évesen talán kicsit idős voltam már ahhoz, hogy szűz legyek, de számomra fontos volt, hogy megőrizzem az ártatlanságomat az esküvőig. Nem vallásos okokból döntöttem így, számomra a szüzességem a legkülönlegesebb ajándék volt, amit egy embernek adhattam, biztos akartam lenni abban, hogy a megfelelő embernek adom” – mondta Leelee.

Meagan Good

Meagan Good és DeVon FranklinForrás: AFP/2018 Getty Images/Rachel Murray

A színésznő és férje, DeVon Franklin filmproducer 2012-ben házasodtak össze, és egészen addig nem feküdtek le egymással. Habár DeVon már nem volt szűz, tiszteletben tartotta szerelme akaratát, aki 31 éves volt, amikor elvesztette a szüzességét. „A nászéjszakánk volt az első alkalom, amikor ténylegesen együtt voltunk” – mondta Meagan.

Sztárok, akik hírességekkel vesztették el a szüzességüket

A szüzesség elvesztése a sztárok életében is egy olyan momentum, amit soha nem fognak elfelejteni, többen meg is osztották az első élményüket. A legnagyobb hírességek közül sokan egy másik sztárral feküdtek le életükben először. Beyoncé sem akárkivel volt együtt első alkalommal, de Selena Gomez és Joe Jonas is egy másik celebnek adták a szüzességüket. Brooke Shields hisztirohamot kapott az első együttlét után, de nem csak neki voltak érdekes élményei. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!