Sztárok, akik hírességekkel vesztették el a szüzességüket

Selena Gomez Mandy Moore szüzesség sztárok Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szüzesség elvesztése a sztárok életében is egy olyan momentum, amit soha nem fognak elfelejteni, többen meg is osztották az első élményüket. A legnagyobb hírességek közül sokan egy másik sztárral feküdtek le életükben először. Beyoncé sem akárkivel volt együtt első alkalommal, de Selena Gomez és Joe Jonas is egy másik celebnek adták a szüzességüket. Brooke Shields hisztirohamot kapott az első együttlét után, de nem csak neki voltak érdekes élményei.

Beyoncé

Beyoncé számára Jay Z volt az első Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Miller

Az énekesnő egy interjúban mesélt az első szexuális élményéről, és igen meglepő. Ha igaz, amit mondott, akkor a szexi dívának meglehetősen kevés tapasztalata van a férfiakkal.

Az emberek meglepődnének a tapasztalataim hiányán.

Mandy Moore

Mandy Moore első szerelme tiszteletlenül nyilatkozott a színésznőről Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frederick M. Brown

Selena Gomez

Selena Gomez Justin Bieber miatt vette le a tisztasági gyűrűt Forrás: Valerie Macon / AFP

Az énekesnő fiatalon tett szüzességi fogadalmat, és tisztasági gyűrűt is hordott, hogy jelezze, komolyan gondolja. Az ékszer azonban lekerült a kezéről, méghozzá a Justin Bieberrel való kapcsolata alatt. Justin el is ismerte egy barátjának, hogy ő vette el az énekesnő szüzességét.

Akkor tudtam, hogy szeret, amikor nekem adta a szüzességét"

"A tisztasági gyűrű lekerült. Akkor kaptam, amikor 13 éves voltam, és nagyon tisztelem azt, amit képvisel, de nem való mindenkinek"

Joe Jonas

Joe Jonas 20 éves koráig várt az elsővel Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP

Az énekes is tisztasági gyűrűt viselt, egészen 20 éves koráig. Akkor róla is lekerült az ékszer, méghozzá Ashley Greene színésznő miatt. Joe Jones maga is bevallotta, hogy szexuálisan aktív lett akkor, de azt leszögezte, örült, hogy megvárta a megfelelő embert.

20 évesen vesztettem el a szüzességemet.

Brooke Shields

Brooke Shields megrémült az első alkalom után Forrás: AFP/Brad Barket

A színésznő sem akárkinek adta oda a szüzességét, szintén egy híres sztárral volt az első szexuális élménye, méghozzá egy igazi Supermannal, vagyis Dean Cainnel. Brooke Shields számára sokkoló volt az első alkalom.

Annyira megijedtem, hogy kiugrottam az ágyból, és elszaladtam. Meztelenül futottam a folyosón,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.