Hollywoodban teljesen szokványos, hogy a sztárok életük során többször házasodnak, néhány esküvő pedig olyan régen történt, hogy el is feledkeztünk róla. Íme azok a volt feleségek, akik egy A listás hírességhez mentek hozzá egykor, de amíg a párjuk csillaga felfelé ívelt, ők a feledés homályába merültek. Többnyire már arra a tényre sem emlékszünk, hogy ők valaha házasok voltak.

Jennifer Esposito és Bradley Cooper

Jennifer Esposito és Bradley CooperForrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Bradley Cooper nagy sikereket ért el az elmúlt években, a karrierje és a magánélete is kifogástalan. Ezzel szemben Jennifer Esposito nevéről már évek óta szinte egyáltalán nem is hallani. A színésznő nem igazán kapott említésre méltó szerepeket, lehetőségeket, így szépen lassan elfelejtette őt a közönség. Ezért aztán arra sem nagyon emlékszünk, hogy ők valaha házasok voltak, pedig igen! A pár 2006 decemberében mondta ki a boldogító igent, de a kapcsolatuk nem tartott sokáig. 11 hónap után elváltak egymástól. 

Will Smith és Sheree Zampino 

Will Smith és Sheree ZampinoForrás: FilmMagic, Inc/Jeff Kravitz

Mire Will Smith rátalált élete igazi, nagy szerelmére, Jada Pinkettre 1997-ben, már túl volt egy házasságon. A színész 1992-ben vette el Sheree Zampinót. Egy közös gyermekük született, de három év után elváltak egymástól. Ennek ellenére remek kapcsolatban vannak, és nem csak a közös gyermekük miatt. Születésnapokon is felköszöntik egymást, ráadásul igazán cuki üzenetekkel.


Harrison Ford és Mary Marquardt 

Mary Marquardt és Ben FordForrás: Instagram/Ben Ford

Harrison Fordnak harmadjára sikerült megtalálnia a nagy Ő-t, az első feleségére azonban már nagyon kevesen emlékeznek. 1964-ben vette el Mary Marquardt séfet, két közös gyermekük született. A pár 1979-ben vált el egymástól, de az okokról keveset tudni. Harrison Ford ugyanis mindig nagyon óvta a nyilvánosságtól a magánéletét, és szinte soha nem is nyilatkozott sem kapcsolatairól, sem a válásairól. Ha kíváncsi vagy a fotóra Harrison Fordról és első feleségéről, Mary Marquardtről, kattints ide


Tom Cruise és Mimi Rogers 

Mimi Rogers és Tom CruiseForrás: WireImage/Barry King

A színésznek két igazán hírhedt házassága volt, Nicole Kidmannel és Katie Holmesszal, ám ők csak a második és harmadik feleségei a sztárnak. Az első házasságát Mimi Rogers színésznővel kötötte Tom Cruise 1987-ben. Ugyan mindössze 3 évig voltak együtt, a legnagyobb hatással ez a házasság volt Tom életére, ugyanis Mimi ismertette meg őt a szcientológiával, habár a színésznő már nem gyakorolja ezt a vallást. 


George Clooney és Talia Balsam 

George Clooney és Talia BalsamForrás: Northfoto/ZUMA PRESS/Michelson/Kathy Hutchins

George Clooney-t hosszú évekig csak Hollywood legnagyobb agglegényeként tartották számon még Amal Clooney előtt, pedig a színésznek nem ez az első házassága. George fejét először 1989-ben kötötték be, Talia Balsam színésznőt vette feleségül. Négyévnyi házasság után váltak el egymástól, és bizonyára nem békében, ugyanis George akkor megfogadta, hogy soha többé nem házasodik. Ezt azonban csak addig sikerült betartania, míg meg nem ismerte Amalt, akivel már közös gyermekeik is születtek.