Story Gála 2019: Istenes Bence nem akar végleg elszakadni Magyarországtól

Story Gála 2019 Istenes Bence Magyarország Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence kapta az év műsorvezetője díjat az idei Story Gálán, ami nem is csoda, hiszen Németországban és itthon egyaránt dolgozik. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy a külföldi karrier mellett vannak-e tervei még Magyarországon, vagy végleg búcsút int hazánknak.
Story Gála 2019: ÉNB Joe balhés énjéről vallott - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-enb-joe-balhes-enjerol-vallott.htmlÉNB Joe egykor balhés életet élt, de ma már csak az edzőteremben boxol. Az RTL Klub sztárja a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak a Story Gálán vallott a régi utcai verekedésekről és arról, mennyire hálás a csatornájának, amiért megváltoztatták az életét. TV + Sztárok--Pintér Tibor máris összeköltözött szerelmével, Ilyés Jeniferrelhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-pinter-tibor-maris-osszekoltozott-szerelmevel-ilyes-jeniferrel.htmlPintér Tibor úszik a boldogságban: hiába a néhány hetes szerelem, mégis úgy érzi a színész, most valóban szerelmes. Hatalmas mérföldkőhöz érkeztek szerelmével.TV + Sztárok--VV Roli tért vissza győztesként a ValóVilág 9 utolsó előtti párbajáról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-vv-roli-tert-vissza-gyozteskent-a-valovilag-9-utolso-elotti-parbajarol-video.htmlA ValóVilág 9 a végéhez közeledik, már csak 4 játékosnak maradt esélye megnyerni a 36 milliós főnyereményt. Az utolsó előtti párbajról VV Roli tért vissza győztesként, kinthagyva VV Adrit.TV + Sztárok--Majka egy fotóval tudatta, hogy nem ment el a Story Gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20190210-majka-egy-fotoval-tudatta-hogy-nem-ment-el-a-story-galara.htmlMajka egy otthon ülős, papucsos fotóval jelezte, hogy ő bizony nem vett részt az idei Story Gálán. TV + SztárokOrigoNánási Pál varázslatos fotót készített Ördög Nórárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190210-nanasi-pal-varazslatos-fotot-keszitett-ordog-norarol.htmlA Story Gála előtt fotózta le férje, Nánási Pál Ördög Nórát. A kép igazán varázslatos lett. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Vetkőzős pókert játszottak a villalakók, Adri melleket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190210-valovilag9-vetkozos-pokert-jatszottak-a-villalakok-adri-melleket-villantott.htmlVetkőzős pókert játszottak a villalakók, gyorsan lekerültek a ruhák. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.