Ismeretlen hölgyeket lep meg Valentin-napon Árpa Attila

Forrás: Sztárportré -
gesztus Árpa Attila Valentin-nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila elárulta, kedves gesztusként idegen hölgyeket köszönt fel idén Valentin-nap alkalmából.

Árpa Attila igazi úriember, kitalálta, hogy Valentin-nap alkalmából olyan hölgyeket lep meg, akiket senki nem köszönt fel, pedig nagyon is megérdemelnék a bókot, a kedvességet.

Kapnak tőlem kozmetikumokkal teli csomagot és virágcsokrot. Például a Fiumei úti Baleseti Intézetben felköszöntök egy ápolónőt, aki éjjel-nappal dolgozik. De nem csak hétköznapi hősökre gondolok, lehet olyan hölgy is, aki évtizedek óta magányos. Teljesen véletlenszerűen választok hat-hét nőt, és csütörtökön meglepem őket. Az a tervem, hogy ennek hagyománya legyen. Jövőre hat-nyolc ismert kollégát, akik szintén vonzó férfinak számítanak, megkérem, hogy csatlakozzanak” – nyilatkozta a Borsnak Árpa Attila, aki bevallotta azt is, hogy reménytelenül romantikus alkat.

Árpa Attila kedves gesztussal lepi meg a hölgyeket Forrás: Sztárportré
VV Reni bevallotta, Csoki élete legnagyobb szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190213-vv-reni-bevallotta-csoki-elete-legnagyobb-szerelme.htmlVV Reni és Csoki egyelőre nem teregetik ki kapcsolatuk alakulásának részleteit, de Reni most legalább az érzéseiről nyilatkozott. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs A Dal zsűrijét bírálta: ezt válaszolta neki Nagy Feróhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-sebestyen-balazs-a-dal-zsurijet-biralta-ezt-valaszolta-neki-nagy-fero.htmlSebestyén Balázs a Rádó 1 reggeli műsorában bírálta A Dal zsűrijét, Nagy Feró pedig reagált rá. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMeztelenül fürdőzik Berki Mazsi – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-meztelenul-furdozik-berki-mazsi.htmlBerki Krisztián felesége pikáns videót tett közzé Instagram-oldalán: megmutatta, hogyan habfürdőzik meztelenül. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf visszatér a képernyőre: a Drága örökösök című sorozatban szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-nemeth-kristof-visszater-a-kepernyore-a-draga-orokosok-cimu-sorozatban-szerepel.htmlNémeth Kristóf hét év kihagyás után tér vissza egy napi sorozatba az RTL Klubon. A Drága örökösökben ő lesz Ökörapáti új polgármesterjelöltje. TV + Sztárok--Lezárult Fésűs Nelly autóbalesetének ügye: több milliót kell fizetnie a sérültnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-fesus-nelly-autobalesetenek-ugye-lezarult-tobb-milliot-kell-fizetnie-a-serultnek.htmlFésűs Nelly több autóval és egy kisbusszal ütközött össze még 2017-ben, az ügy súlyos sérültjével most sikerült megállapodnia. TV + Sztárok--A vádlók azt szeretnék, ha kihantolnák Michael Jackson sírjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190212-a-vadlok-azt-szeretnek-ha-kihantolnak-michael-jackson-sirjat.htmlA Michael Jacksont pedofíliával vádlók azt szeretnék, ha kihantolnák a pop királyának sírját és DNS-vizsgálatot végeznének. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.