Németh Kristóf hét év kihagyás után tér vissza egy napi sorozatba az RTL Klubon. A Drága örökösökben ő lesz Ökörapáti új polgármesterjelöltje. 

Németh Kristóf szinte minden kultikus magyar sorozatban játszott: a Szomszédokban és a Barátok köztben is. Hosszú időre azonban elbúcsúzott a napi sorozatoktól, de most újra beköltözik a nézők otthonába. Az RTL Klub sorozatában, a Drága örökösökben láthatjuk ismét.

Németh Kristóf a Drága örökösökben szerepelForrás: MTI/Zih Zsolt

„Tizenéves koromtól kezdve emblematikus sorozatokban immár többedszerre tűnök fel. Nagy öröm, hogy újra az RTL Klub képernyőjén lehetek, és hatalmas kiváltság, hogy egy sikeres produkcióba érkezem. Az pedig külön ajándék, hogy egy olyan erőteljes karaktert tudok hozni a kollégáim mellé, aki felborzolja majd a kedélyeket” – árulta el a Blikknek szerepéről Németh Kristóf, ő lesz ugyanis Ökörapáti polgármesterének helyettese. „Subicz János a karakterem neve, és Sándor, akit Hajdu Steve alakít, gondolja úgy, hogy amíg Ökörapáti polgármestere börtönben van, én helyettesíthetném. Ő a tipikusan vidéki, 'okosba megoldó' karakter. Abban bízom, azzal, hogy ismét napi sorozatban szerepelhetek, családtaggá válhatok a magyar háztartásokban, mint ahogyan ez korábban már sikerült. Ez ajándék egy színésznek” – tette hozzá Kristóf, aki bár elfoglalt, szívesen kel korán a sorozatért. „Örömmel kelek föl a fiamnál is korábban, akit iskolába kell vinni. Eddig ez egy picit nyűg volt, de most hajnalban kipattanok az ágyból, mert Subiczként élhetek Ökörapátiban. Jó pár éve magánzó vagyok, de emellett hűséges is, ha valaki rám voksolt, azért megteszek mindent. Az RTL Klubbal csaknem tizenöt éven keresztül voltunk társak, és abban bízom, hogy ez most újra egy hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolat lesz” – mondta a színész.