VV Adri attól tart, hogy napvilágra kerülnek a róla készült házi pornóvideók

Forrás: RTL II -
VV Adri pornó szex videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Adri kiesése után nézői kérdésekre válaszolt, ahol arról is beszámolt, hogy készültek már róla szexvideók.

Szoros küzdelemben nyerte meg a ValóVilág 9 utolsó előtti párbaját VV Roli, legyőzve VV Adrit. A szőke lány elmondása szerint nem bánja, hogy neki kellett távoznia, ugyanis élete egyik legmeghatározóbb élményét köszönheti így is a játéknak.

VV Adri pózol Forrás: RTL II

Egyvalamitől tart mindössze, mégpedig attól, hogy az exei egyszer csak felteszik az internetre a róla készült szexvideókat, már egy kisfilm napvilágot is látott. Mint mondta, régen szerette felvenni az erotikus együttléteit.

„Örülök, hogy csak az az egy szivárgott ki. Hálás vagyok az exeimnek, hogy nem kezdtek el az internetre kitenni ilyen jellegű dolgokat”mesélte a Blikknek az exvillalakó.

Pintér Tibor máris összeköltözött szerelmével, Ilyés Jeniferrelhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-pinter-tibor-maris-osszekoltozott-szerelmevel-ilyes-jeniferrel.htmlPintér Tibor úszik a boldogságban: hiába a néhány hetes szerelem, mégis úgy érzi a színész, most valóban szerelmes. Hatalmas mérföldkőhöz érkeztek szerelmével.TV + Sztárok--ValóVilág 9: Teljes a sötétség – avagy Peru egy város? http://www.life.hu/sztarok/20190212-valo-vilag-vvgreg-szerint-peru-egy-varos.htmlMár nincs túl sok hátra a ValóVilág kilencedik szériájából. Szerencsére... TV + SztárokOrigoAleska feladta az Exatlon Hungarythttp://www.life.hu/sztarok/20190212-aleska-feladta-az-exatlon-hungaryt.htmlAleskát rengeteg vád érte a TV2-n futó Exatlon Hungary játékban. Könnyeivel küszködve lépett vissza. TV + SztárokOrigoExatlon Hungary: Dombi Rudolf durván beszólt Drobina Norbertnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-exatlon-hungary-dombi-rudolf-durvan-beszult-drobina-norbertnek.htmlEgyre feszültebb a hangulat az Exatlon Hungary játékosai között. Most Dombi Rudolf szólt be Drobina Norbertnek. TV + Sztárok--A vádlók azt szeretnék, ha kihantolnák Michael Jackson sírjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190212-a-vadlok-azt-szeretnek-ha-kihantolnak-michael-jackson-sirjat.htmlA Michael Jacksont pedofíliával vádlók azt szeretnék, ha kihantolnák a pop királyának sírját és DNS-vizsgálatot végeznének. TV + Sztárok--VV Adri merész dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190212-vv-adri-meresz-dekoltazst-villantott.htmlA ValóVilágból kiesett Adri mélyen dekoltált ruhában mutatta meg kebleit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.