Bradley Cooper megnevettette Vilmos herceget a BAFTA-gálán

beszélgetés történet BAFTA nevetés Vilmos herceg Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BAFTA-gálán beszélgetett egymással Bradley Cooper és Vilmos herceg a Csillag születik című filmmel kapcsolatban. A színész mély benyomást tett a hercegre, meg is nevettette. 

Mély benyomást tett Vilmos hercegre a Csillag születik című film, ezzel együtt pedig Bradley Cooper alakítása is – írja a Hello! magazin.

A színész és a herceg a BAFTA-gálán beszélgettek egymással, amikor Vilmos elmondta, mennyire tetszett neki a film. Majd viccesen megjegyezte Coopernek:

"Nem is tudtam, hogy tudsz énekelni."

Bradly Cooper pedig ezt válaszolta:

"Én sem."

Vilmos herceg ezen jót nevetett.

Zaklatták a Jóban Rosszban sztárját, Nagy Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20190214-zaklattak-a-joban-rosszban-sztarjat-nagy-katalint.htmlZaklatás áldozata lett a Jóban Rosszban sztárja, Nagy Katalin. TV + Sztárok--Weisz Fanniék és Tokár Tomiék sem ünneplik a Valentin-napothttp://www.life.hu/sztarok/20190214-weisz-fanniek-es-tokar-tomiek-sem-unneplik-a-valentinnapot.htmlItt a Valentin-nap, így az utcán virágcsokorral és lufikkal szaladgáló férfiakba ütközhetünk. Weisz Fanniék és Tokár Tomiék azonban nem ünneplik a szerelmesek napját. El is árulták, hogy miért. TV + SztárokOrigoBalázs Pali megvált a védjegyévé vált göndör hajától: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-balazs-pali-megvalt-a-vedjegyeve-valt-gondor-hajatol.htmlBalázs Pali megvált a védjegyévé vált göndör tincseitől. Az énekes azt mondja, lezárt egy korszakot az életében. TV + SztárokMTIMajka nehéz időszakáról vallott: megviselte az, ami közte és Curtis között történthttp://www.life.hu/sztarok/20190214-majka-nehez-idoszakarol-vallott-megviselte-az-ami-kozte-es-curtis-kozott-tortent.htmlMajka az elmúlt időszak nehézségeiről vallott többek között, aminek középpontjában a Curtisszel való szétválásuk volt. A rapper elárulta, reméli, a barátjának sikerül kimásznia a gödörből. TV + SztárokOrigoVV Hunor és Sebestyén Ági az ágyban kötöttek ki a buli után - Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190214-vv-hunor-es-sebestyen-agi-az-agyban-kotottek-ki-a-buli-utan.htmlNégy egykori valóságshow-játékos látogatott el a ValóVilág-villába, és a buli olyan jól sikerült, hogy Sebestyén Ági VV Hunor karjaiban kötött ki. TV + SztárokOrigoOroszlán Szonja elárulta, miért érdemes hazajönnie Amerikából - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-oroszlan-szonja-elarulta-miert-erdemes-hazajonnie-amerikabol.htmlOroszlán Szonja elárulta, miért jönne haza nagyon szívesen Amerikából. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.