Évekkel ezelőtt elfogatóparancsot adtak ki az egyik eltűnt villanyszerelő, Orlik Vilmos ellen

Forrás: police.hu -
eltűnt villanyszerelők É. Imre eltűnés Mácsik Zoltán Orlik Vilmos villanyszerelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lőfegyverrel való visszaélés miatt még 2015-ben elfogatóparancsot adtak ki Orlik Vilmos, az egyik eltűnt villanyszerelő ellen. A család magyarázatot adott a történtekre. 

Tavaly áprilisban tartóztatták le a rendőrök É. Imrét, akihez a két eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán és Orlik Vilmos ügye köthető. Azóta az is kiderült, hogy a férfi szomszédasszonyának is nyoma veszett.

A Bors most megtudta, hogy az egyik eltűnt szakember ellen 2015-ben elfogatóparancsot adtak ki lőfegyverrel való visszaélés miatt. Az egyre szövevényesedő ügy kapcsán megkeresték Orlik családját.

Mácsik Zoltán, Orlik Vilmos Forrás: police.hu

"Négy hónappal az eltűnése után találták meg Vilmos egy évvel korábban elhunyt testvérének az engedéllyel tartott puskáját, amit sportlövészetre használt korábban. Egy táskában volt egy olyan helyiségben, amit tárolásra használtunk" – mondta a lapnak Orlik Vilmosné. Azt állítja, ezt akkoriban a rendőrségnek is elmondta.

"Sosem nyúltunk a fegyverhez, már el is felejtettem, hogy a férjemnél maradt. A rendőrök végül lefoglalták, utána nem tudom, mi lett vele" – folytatta az asszony. Orlik Vilmos szerettei szerint a rendőrség eleinte nem vette komolyan a családfő eltűnését.

Ritka állatot ölt meg az amerikai vadász, Bryan Harlan: tetemével pózolthttp://www.life.hu/news/20190214-ritka-allatot-olt-meg-az-amerikai-vadasz-bryan-harlan-tetemevel-pozolt.htmlRengeteg pénzt fizetett a dúsgazdag amerikai, hogy Pakisztánban a ritka pödröttszarvú kecskére vadászhasson: az állat tetemével büszkén pózolt a közösségi oldalakon. NewsOrigoHóhért keresnek a kivégzéseket újra bevezető Srí Lankánhttp://www.life.hu/news/20190214-hohert-keresnek-a-kivegzeseket-ujra-bevezeto-sri-lankan.htmlHóhért kereső álláshirdetés jelent meg a Srí Lanka-i lapokban az után, hogy a halálbüntetések végrehajtására 43 éve moratóriumot hirdető, dél-ázsiai szigetországban rövidesen újra bevezetik a drogbűnözők kivégzését. News--Tavaszias időjárás, néhol felhősödés várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190214-tavaszias-idojaras-nehol-felhosodes-varhato-a-hetvegen.htmlElőfordulhat még némi felhősödés, ám többnyire tavaszias időjárásra számíthatunk az elkövetkező napokban. Vegyük célba a kirándulóhelyeket! NewsOrigoSzivárgó vécé okozott problémát a Nemzetközi Űrállomásonhttp://www.life.hu/news/20190214-szivargo-vece-okozott-problemat-a-nemzetkozi-urallomason.htmlA Nemzetközi Űrállomáson egy egyszerűbb meghibásodás is gondokat okozhat: nemrég a vécé ment tönkre, aminek a javítása nem ment egyszerűen. NewsOrigoÚjratárgyalják Pénzes Heni gyilkosának ügyét (18+)http://www.life.hu/news/20190214-ujratargyaljak-penzes-heni-gyilkosanak-ugyet.html13 évvel az eset után szabadon engedték volna Pénzes Henrietta gyilkosát, a bíró azonban úgy döntött, egyelőre nem szabadulhat a férfi. NewsThinkstockNémeth Lajos szerint lassan, de biztosan közeledik a tavaszhttp://www.life.hu/news/20190213-nemeth-lajos-szerint-lassan-de-biztosan-kozeledik-a-tavasz.htmlNémeth Lajos elárulta, lassan, de biztosan közeledik a tavasz. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.