Szexbabákra költi a pénzét a 60 éves üzletember, de nem szexuális eszközként tekint rájuk: lányaiként kezeli őket. 

A hatvanéves kínai üzletember, Yu Zhenguo eddig kilenc szexbabát vásárolt összesen 12 ezer font értékben, amely átszámítva körülbelül 4 millió 300 ezer forint. A férfi állítja, ő nem perverz, ez számára csak egy hobbi.

Yu Zhenguo több mint 4 milliót költött szexbabákraForrás: Youtube/Quartz

Néhány ember számítógépes játékokkal szeret játszani, én pedig a szilikonból készült lányaimat szeretem"  – árulta el Zhenguo. A férfi tehát a lányaiként tekint a megvásárolt bábukra, nem pedig szexuális eszközként.


Zhenguo kirándulásokra viszi a „gyermekeit", ruhákat vásárol velük és a közös kalandokról fotókat tesz közzé az interneten.

A férfi a lányaiként tekint a megvásárolt bábukraForrás: Youtube/Quartz

Senkinek nem engedi, hogy tiszteletlenül bájon a lányaival.  Egy alkalommal ugyanis előfordult, hogy a Xiao nevű babáját egy idegen férfi megtapogatta az utcán. „A tizenkilenc éves fiam kiáltott rá, és felelősségre vonta a tiszteletlenségéért" – mondta a férfi, akinek van tehát egy igazi gyermeke is, aki osztozik apjával a hobbijában, így kettőjüknek összesen 11 babájuk van, akikről meztelen képeket soha nem készítenek.

Yu Zhenguo fia is osztozik apja hobbijában, testvéreiként tekint a babákraForrás: Youtube/Quartz

A bábuk fenntartása is igen költséges, hiszen folyamatosan frissítik a lányok ruhatárát, de ők így boldogok – írja a The Sun.