Megszökött egy fegyveres rab a Fővárosi Törvényszékről

Forrás: Shutterstock -
fegyver rab Fővárosi Törvényszék Szökés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint egy fegyveres rab megszökött a Fővárosi Törvényszékről.

Péntek délben megszökött egy fegyveres rab a Fővárosi Törvényszékről – tudta meg az Index. A büntetőügye tárgyalásán vette el az őr fegyverét, az illető fejéhez szorította a pisztolyt, így menekült ki az épületből. Állítólag egy autót is szerzett a rab.

Állítólag az őr fejéhez szorította a pisztolyt – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock
Natascha Kampusch nem gondol az elrablójárahttp://www.life.hu/news/20190215-natascha-kampusch-nem-gondol-az-elrablojara.htmlNatascha Kampusch nemsokára 31 éves lesz, és 13 éve szabadult a fogságból: igyekszik nem gondolni az elrablójára. NewsAFPLányaiként kezeli a 4 millióért vásárolt szexbabáit a 60 éves üzletember, Yu Zhenguohttp://www.life.hu/news/20190214-lanyaikent-kezeli-a-4-millioert-vasarolt-szexbabait-a-60-eves-uzletember-yu-zhenguo.htmlSzexbabákra költi a pénzét a 60 éves üzletember, de nem szexuális eszközként tekint rájuk: lányaiként kezeli őket. NewsOrigoÉvekkel ezelőtt elfogatóparancsot adtak ki az egyik eltűnt villanyszerelő, Orlik Vilmos ellenhttp://www.life.hu/news/20190214-evekkel-ezelott-elfogatoparancsot-adtak-ki-az-egyik-eltunt-villanyszerelo-orlik-vilmos-ellen.htmlLőfegyverrel való visszaélés miatt még 2015-ben elfogatóparancsot adtak ki Orlik Vilmos, az egyik eltűnt villanyszerelő ellen. A család magyarázatot adott a történtekre. NewsRitka állatot ölt meg egy amerikai vadász, Bryan Harlan: a tetemével pózolthttp://www.life.hu/news/20190214-ritka-allatot-olt-meg-az-amerikai-vadasz-bryan-harlan-tetemevel-pozolt.htmlRengeteg pénzt fizetett a dúsgazdag amerikai, hogy Pakisztánban a ritka pödröttszarvú kecskére vadászhasson: az állat tetemével büszkén pózolt a közösségi oldalakon. NewsOrigoHóhért keresnek a kivégzéseket újra bevezető Srí Lankánhttp://www.life.hu/news/20190214-hohert-keresnek-a-kivegzeseket-ujra-bevezeto-sri-lankan.htmlHóhért kereső álláshirdetés jelent meg a Srí Lanka-i lapokban az után, hogy a halálbüntetések végrehajtására 43 éve moratóriumot hirdető, dél-ázsiai szigetországban rövidesen újra bevezetik a drogbűnözők kivégzését. News--Újratárgyalják Pénzes Heni gyilkosának ügyét (18+)http://www.life.hu/news/20190214-ujratargyaljak-penzes-heni-gyilkosanak-ugyet.html13 évvel az eset után szabadon engedték volna Pénzes Henrietta gyilkosát, a bíró azonban úgy döntött, egyelőre nem szabadulhat a férfi. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.