Évekkel ezelőtt elfogatóparancsot adtak ki az egyik eltűnt villanyszerelő, Orlik Vilmos ellen

Forrás: police.hu -
eltűnt villanyszerelők É. Imre eltűnés Mácsik Zoltán Orlik Vilmos villanyszerelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lőfegyverrel való visszaélés miatt még 2015-ben elfogatóparancsot adtak ki Orlik Vilmos, az egyik eltűnt villanyszerelő ellen. A család magyarázatot adott a történtekre. 

Tavaly áprilisban tartóztatták le a rendőrök É. Imrét, akihez a két eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán és Orlik Vilmos ügye köthető. Azóta az is kiderült, hogy a férfi szomszédasszonyának is nyoma veszett.

A Bors most megtudta, hogy az egyik eltűnt szakember ellen 2015-ben elfogatóparancsot adtak ki lőfegyverrel való visszaélés miatt. Az egyre szövevényesedő ügy kapcsán megkeresték Orlik családját.

Mácsik Zoltán, Orlik Vilmos Forrás: police.hu

"Négy hónappal az eltűnése után találták meg Vilmos egy évvel korábban elhunyt testvérének az engedéllyel tartott puskáját, amit sportlövészetre használt korábban. Egy táskában volt egy olyan helyiségben, amit tárolásra használtunk" – mondta a lapnak Orlik Vilmosné. Azt állítja, ezt akkoriban a rendőrségnek is elmondta.

"Sosem nyúltunk a fegyverhez, már el is felejtettem, hogy a férjemnél maradt. A rendőrök végül lefoglalták, utána nem tudom, mi lett vele" – folytatta az asszony. Orlik Vilmos szerettei szerint a rendőrség eleinte nem vette komolyan a családfő eltűnését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.