Albínó mókust kaptak lencsevégre egy brit városban

állat videó mókus Edinburgh albínó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Albínó mókust videóztak le Edinburgh központjában.

Igencsak meglepődött egy férfi, amikor Edinburgh belvárosában sétálgatva egyszer csak megpillantott egy hófehér mókust. Persze nyomban előkapta a telefonját és készített is gyorsan egy videofelvételt róla.

Egy kicsit meg is ijedtem, közelebb érve hozzá ugyanis megláttam, hogy piros a szeme" – nyilatkozta a férfi a Mirrornak.

A videón jól látható, hogy a tündéri mókus nagyon jól érzi magát a belvárosban is, még a kerítésre is felmászik.

Ez egyébként egy valóban ritka eset, egymillió mókusból mindössze egyetlen születik albínóként.

Szakértők szerint számukra igen veszélyes az élet a vadonban, ugyanis valószínűleg nehezen hallanak és látnak.

Édesanyja meglátogatta a kórházban a szökött rabothttp://www.life.hu/news/20190218-edesanyja-meglatogatta-a-korhazban-a-szokott-rabot.htmlÉdesanyja szigorú szabályok mellett látogatta meg a kórházban a fegyveres szökött rabot. NewsOrigoIdőjárás: gyönyörű, kora tavaszias napok jönnekhttp://www.life.hu/news/20190218-idojaras-gyonyoru-kora-tavaszias-napok-jonnek.htmlÖrülhetek azok, akik már nagyon várják a tavaszt, péntekig biztosan kitart a kellemes, enyhe idő. News--A Nagykovácsiban eltűnt, 12 éves kisfiút önkéntesek találták meghttp://www.life.hu/news/20190218-a-nagykovacsiban-eltunt-12-eves-kisfiut-onkentesek-talaltak-meg.htmlSzombaton tűnt el Nagykovácsiban egy 12 éves kisfiú, akit rendőrök és a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület tagjai is kerestek, végül az utóbbi szervezet önkéntesei találták meg. NewsOrigoLányaiként kezeli a 4 millióért vásárolt szexbabáit a 60 éves üzletember, Yu Zhenguohttp://www.life.hu/news/20190214-lanyaikent-kezeli-a-4-millioert-vasarolt-szexbabait-a-60-eves-uzletember-yu-zhenguo.htmlSzexbabákra költi a pénzét a 60 éves üzletember, de nem szexuális eszközként tekint rájuk: lányaiként kezeli őket. NewsOrigoFülöp hercegnek nem kell fizetnie a balesete utánhttp://www.life.hu/news/20190214-fulop-hercegnek-nem-kell-fizetnie-a-balesete-utan.htmlTavaly év végén szenvedett balesetet II. Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg. A másik autó két utasa megsérült. Most megállapították, hogy Fülöp hercegnek nem kell kártérítést fizetnie. News--Szivárgó vécé okozott problémát a Nemzetközi Űrállomásonhttp://www.life.hu/news/20190214-szivargo-vece-okozott-problemat-a-nemzetkozi-urallomason.htmlA Nemzetközi Űrállomáson egy egyszerűbb meghibásodás is gondokat okozhat: nemrég a vécé ment tönkre, aminek a javítása nem ment egyszerűen. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.