Oszter Sándor és Failoni Donatella idén ünneplik a negyvenedik házassági évfordulójukat. A hosszú házasságra nincsen receptjük, azt viszont Donatella a Borsnak elmondta, hogy az ő kapcsolatuk mitől működik.

"Két stabil pont van a kapcsolatunkban. Az egyik, hogy eszméletlen jókat tudunk beszélgetni, a másik pedig, hogy rendkívül türelmes vagyok vele. Persze volt, amikor elegem lett, és csapot-papot otthagyva elköltöztem otthonról, de aztán hamar kibékültünk. Elcsépelt, vagy sem, nem bírunk egymás nélkül élni – mondja Donatella, aki szemet huny a férje hűtlenkedései miatt. – Szó szerint nemzeti gyász tört ki, amikor Sándorral megesküdtünk. Nők milliói dőltek a kardjukba, hogy a nagy Rózsa Sándor elkelt. Valamiért azonban sosem zavart, hogy így körberajongják. Nem féltékenykedtem, pedig bőven lett volna rá okom. Sorra kaptam a telefonhívásokat, hogy Sándornak egy, kettő, három, négy szeretője van mellettem, mire az egyik alkalommal meguntam, és mondtam, hogy ez nem igaz. Pontosan tudom, hogy hét van neki! De hát mit lehet tenni? Lehet, hogy olykor máshol kereste a boldogságot, és megcsalt, de sohasem árult el, és ez a legfontosabb. Mindig visszajött hozzám, senki kedvéért nem hagyott el. Ezek a nők csupán annyit jelentettek neki, mintha elnyalt volna egy gombóc fagyit. Ideig-óráig finom, de aztán hamar megunja az ember, mert rájön, hogy csak a szeme kívánja."

Oszter Sándorral való házasságáról mesélt Failoni DonatellaForrás: Youtube, facebook.com/donatella.failoni


Azt azonban Oszter sosem bocsátotta volna meg, ha a felesége "fagyizgat". A színész kijelentette, hogy Donatella addig lépheti át a ház küszöbét, ameddig hű hozzá.