Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari válás apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dancs Annamari élőben vallott új kapcsolatáról, ami nem vet túl jó fényt volt férjére. 

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté házassága nagyon hamar véget ért, szinte egyből a gyermekük születése után. Máté új szerelmet talált, bár Annamari még küzdött a kapcsolatukért. Azóta ő is megtalálta a boldogságot új párja mellett, akiről a következőt nyilatkozta a Fem3 Caféban: „A kisfiam kapott egy igazi apukát", ami nem vet túl jó fényt Mátéra.

Dancs Annamari élő adásban szúrt oda volt férjének, Kerényi Miklós Máténak Forrás: FEM3

„A gyereknevelésben is mellettem van, maximálisan odaadó és nemcsak akkor, amikor pózolni kell. Ez nem kirakatkapcsolat, hála a jó istennek” – mondta Annamari, aki azt is elárulta, hogy a kisfiával nagyon jóban van a párja. „Fiaként szereti, érdekes kapcsolat van köztük, és nekem ez nagyon szívmelengető. (...) A kisfiam kapott egy igazi apukát és egy olyan embert, aki őszintén és szeretettel gondoskodik róla” – mondta még a színésznő.

VV Soma elárulta, mit tesz azért, hogy ne csak Zsuzsuról, hanem róla is beszéljenekhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-vv-soma-elarulta-mit-tesz-azert-hogy-ne-csak-zsuzsurol-hanem-rola-is-beszeljenek.htmlVV Soma nyerte a ValóVilág 8. szériáját, így arra gondolt, üzenne az új milliomos kollégánőjének, VV Zsuzsunak. Soma a Life.hu riporterének azt is kifejtette, mihez kezd most, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben. TV + SztárokOrigoKülönös másodállásokat vállal a ValóVilág 8 szereplője, Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-kulonos-masodallasokat-vallal-a-valovilag-8-szereploje-krisztian.htmlA VV8 nehézfiúja, VV Krisztián a civil foglalkozása mellett egészen különleges dologgal keresi a kenyerét. A Life.hu-nak őszintén mesélt arról, mivel egészíti ki a keresetét, mi mindenre lehet őt felbérelni. De azt is elárulta, hogy úgy érzi, lenyugodott, és hamarosan megházasodna. TV + SztárokOrigoVajna Tímea úgy érzi, hogy Andy Vajna lelke még jeleket küld nekihttp://www.life.hu/sztarok/20190219-vajna-timea-ugy-erzi-hogy-andy-vajna-lelke-meg-jeleket-kuld-neki.htmlJanuárban hunyt el a filmügyi kormánybiztos, producer Andy Vajna. Gyászszertartásán özvegye, Vajna Tímea mondott gyászbeszédet, aki úgy érzi, férje lelke még mindig jeleket küld neki. TV + SztárokOrigoFérje újra megkérte Hargitai Bea kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190219-ferje-ujra-megkerte-hargitai-bea-kezet.htmlÖt évvel az első lánykérést követően Hargitai Bea kezét újra megkérte a férje. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy álltak ki A Dalból kizárt Petruska mellett a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-igy-alltak-ki-a-dalbol-kizart-petruska-mellett-a-rajongok.htmlA rajongók továbbra is kiállnak A Dalból kizárt Petruska mellett. TV + SztárokOrigoHódi Pamela és kedvese, Tóth Bence szerelmes fotót posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-hodi-pamela-es-kedvese-toth-bence-szerelmes-fotot-posztoltak.htmlHódi Pamela közös, csókolózós képet töltött fel kedvesével, Tóth Bencével a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.