Hosszú Katinka volt a meccs sztárvendége, de a tévé nem igazán mutatta meg

focimeccs tévé Dunaszerdahely Hosszú Katinka közvetítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka végezhette el a kezdőrúgást a szlovákiai Dunaszerdahelyen, az FC DAC–SK Slovan meccsen. Az úszónőt azonban alig mutatta a tévé, helyette az egyik csapat edzőjét láthatták a nézők. 

A dunaszerdahelyi Mol Arénát szombaton avatták fel az FC DAC–SK Slovan focimeccsel. A sztárvendég a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka volt, ő végezte el ugyanis a kezdőrúgást.

A Ripost azonban kiszúrta, hogy a tévében csak akkor mutatták a magyar úszónőt, amikor háttal volt a kameráknak, valamint akkor, amikor elvégezte a rúgást, ezután rögtön a Slovan szlovák edzőjét, Martin Sevelát mutatták a képernyőn. Katinkát hatalmas ováció fogadta a stadionban, a tévénézők a lap szerint azonban nem láthatták sem szemből, sem közeli felvételeken az úszónőt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Életem első kezdőrugása ✅ First kickoff of my life ✅ ⚽️

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

VV Soma elárulta, mit tesz azért, hogy ne csak Zsuzsuról, hanem róla is beszéljenekhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-vv-soma-elarulta-mit-tesz-azert-hogy-ne-csak-zsuzsurol-hanem-rola-is-beszeljenek.htmlVV Soma nyerte a ValóVilág 8. szériáját, így arra gondolt, üzenne az új milliomos kollégánőjének, VV Zsuzsunak. Soma a Life.hu riporterének azt is kifejtette, mihez kezd most, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben. TV + SztárokOrigoKülönös másodállásokat vállal a ValóVilág 8 szereplője, Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-kulonos-masodallasokat-vallal-a-valovilag-8-szereploje-krisztian.htmlA VV8 nehézfiúja, VV Krisztián a civil foglalkozása mellett egészen különleges dologgal keresi a kenyerét. A Life.hu-nak őszintén mesélt arról, mivel egészíti ki a keresetét, mi mindenre lehet őt felbérelni. De azt is elárulta, hogy úgy érzi, lenyugodott, és hamarosan megházasodna. TV + SztárokOrigoVajna Tímea úgy érzi, hogy Andy Vajna lelke még jeleket küld nekihttp://www.life.hu/sztarok/20190219-vajna-timea-ugy-erzi-hogy-andy-vajna-lelke-meg-jeleket-kuld-neki.htmlJanuárban hunyt el a filmügyi kormánybiztos, producer Andy Vajna. Gyászszertartásán özvegye, Vajna Tímea mondott gyászbeszédet, aki úgy érzi, férje lelke még mindig jeleket küld neki. TV + SztárokOrigoFérje újra megkérte Hargitai Bea kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190219-ferje-ujra-megkerte-hargitai-bea-kezet.htmlÖt évvel az első lánykérést követően Hargitai Bea kezét újra megkérte a férje. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy álltak ki A Dalból kizárt Petruska mellett a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-igy-alltak-ki-a-dalbol-kizart-petruska-mellett-a-rajongok.htmlA rajongók továbbra is kiállnak A Dalból kizárt Petruska mellett. TV + SztárokOrigoHódi Pamela és kedvese, Tóth Bence szerelmes fotót posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-hodi-pamela-es-kedvese-toth-bence-szerelmes-fotot-posztoltak.htmlHódi Pamela közös, csókolózós képet töltött fel kedvesével, Tóth Bencével a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.