Rendőrt hívtak a Corvin mozihoz, egy ember megsérült

Forrás: Shutterstock -
balhé rendőrség sérülés rendőr Corvin mozi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verekedés volt a Corvin mozinál, egy ember a kórházban, egy a rácsok mögött kötött ki.

Komoly verekedés volt a Corvin mozinál hétfő este. A 24.hu információi szerint a rendőrök több autóval érkeztek a helyszínre, egy embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

A portál értesülései szerint a rendőrök 10 perc alatt a helyszínre érkeztek. A helyszínen visszatartott bántalmazót elfogták, majd előállították. Súlyos testi sértés kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

10 perc alatt kiértek a rendőrök a Corvin mozihoz Forrás: Shutterstock
Több mint másfél millióért kelt el egy kitömött bálnapéniszhttp://www.life.hu/news/20190219-tobb-mint-masfel-millioert-kelt-el-egy-kitomott-balnapenisz.htmlIgazán egyedi tárgyat bocsátottak áruba a brit Sworders aukciósháznál: egy 167 centiméteres bálnapéniszt árvereztek el. NewsOrigoA telihold beárnyékolhatja a tízmilliószoros napothttp://www.life.hu/news/20190219-a-telihold-bearnyekolhatja-a-tizmillioszoros-napot.htmlMa minden tízmilliószoros erővel hat, de a telihold beárnyékolhatja a jó energiákat. NewsThinkstockNem engedélyezte a bíróság Magda Marinko feltételes szabadságra bocsátásáthttp://www.life.hu/news/20190219-nem-engedelyezte-a-birosag-magda-marinko-felteteles-szabadsagra-bocsatasat.htmlA Szegedi Törvényszék büntetés-végrehajtási bírája kedden hozott végzésével nem engedélyezte Magda Marinko sorozatgyilkos feltételes szabadságra bocsátását. NewsOrigoÚjabb keresés indul az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj gép megtalálásárahttp://www.life.hu/news/20190219-ujabb-kereses-indul-az-5-evvel-ezelott-eltunt-malaj-gep-megtalalasara.htmlA mai napig nem találták meg az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj utasszállító gépet. Most új, minden eddiginél nagyobb keresőexpedíciót terveznek indítani. News--Hóhért keresnek a kivégzéseket újra bevezető Srí Lankánhttp://www.life.hu/news/20190218-hohert-keresnek-a-kivegzeseket-ujra-bevezeto-sri-lankan.htmlHóhért kereső álláshirdetés jelent meg a Srí Lanka-i lapokban az után, hogy a halálbüntetések végrehajtására 43 éve moratóriumot hirdető dél-ázsiai szigetországban rövidesen újra bevezetik a drogbűnözők kivégzését – írta az MTI. NewsOrigoPénteken itt a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20190219-penteken-itt-a-hidegfront-idojaras.htmlVége a korai tavasznak, péntektől komoly lehűlés várható országszerte.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.